Intoarce-te la pagina home a lui  Google

Adăugați URL-ul dumneavoastră

Acasă

Totul despre Google

    Reclama dv. pe Google

» Adăugați URL-ul dumneavoastră

    Ștergeți Conținut

    Adaugă o legatură spre Google

Adăugați/Modificați URL-ul Dumneavoastră

Adăugam și înnoim site-uri la indexul nostru de fiecare dată când căutam și te invităm să ne trimiti URL-ul site-ului tău. Nu adăugam toate URL-urile trimise la index și nu putem prezice sau garanta când sau dacă vor apărea.

Vă rugăm introduceți URL-ul dumneavoastră, în întregime, incluzând prefixul http:// De exemplu, http://www.google.com/. Puteți de asemenea adăuga comentarii sau cuvinte cheie care descriu conținutul paginii dumneavoastră. Acestea au pur caracter informativ și nu afectează felul în care pagina dumneavoastră este indexată sau utilizată de Google.

NOTA: Numai pagina principală a unui site este necesară, nu este nevoie să înscrieți fiecare pagină individual. Robotul nostru, Googlebot, va fi capabil să găsescă restul paginilor. Important: Google își înnoiește indexul în mod regulat, așa că link-urile vechi sau cele noi nu trebuie trimise. Link-urile moarte vor dispărea din Google la urmatoarea re-indexare, atunci când se înnoieste întregul index.

URL:         
Comentarii:

Șterge conținutul din indexul Google

Google își înnoiește baza de date automat și la intervale regulate. Când Google scanează pe internet sunt verificate și excluse link-urile nefuncționale și sunt adăugate cele noi. Link-urile vechi sau neânnoite vor dispărea treptat din baza de date.

Daca doriți să aflați cum să cereți excluderea unor anumite site-uri din baza de date Google, vă rugăm apăsați aici.

o ooO