Filtrați

Căutare Google

Semnalați rezultate neadecvate ale Căutării sigure

Dacă găsiți rezultate ale Căutării sigure care sunt destinate exclusiv adulților, semnalați-le. Ne străduim mereu să îmbunătățim filtrele de conținut și astfel de feedback ne ajută să sporim gradul de securitate oferit de Căutarea sigură, pentru toată lumea.

Aflați mai multe

Dați clic pe imaginea neadecvată pe care o vedeți în rezultatele căutării pentru a deschide o pagină cu mai multe opțiuni.

Dați clic pe Trimiteți feedback în colțul din dreapta jos al panoului cu rezultatul imagine.

YouTube

Semnalați conținutul discutabil

Specialiștii noștri în politici lucrează nonstop pentru siguranța dvs. și a familiei dvs. pe YouTube. Dacă întâlniți conținut sau comportament care considerați că încalcă Regulile comunității YouTube, îl puteți semnala în vederea examinării. Dacă un videoclip încalcă regulamentul nostru, acesta este eliminat de pe site. Dacă nu încalcă regulamentul, dar este posibil să nu fie adecvat pentru toți utilizatorii, videoclipul poate fi restricționat în funcție de vârstă, pentru ca utilizatorii mai tineri să nu îl poată vedea.

Aflați mai multe

Pentru a semnala un videoclip, dați clic pe butonul „Semnalați” sub playerul video.

Dintre motivele de semnalare afișate, dați clic pe cel care descrie cel mai bine modul în care videoclipul încalcă regulamentul.

Specificați toate detaliile suplimentare care ar putea ajuta echipa de examinare să ia o decizie.

Semnalarea videoclipurilor se face în mod anonim, dar numai utilizatorii conectați pot să folosească instrumentele de semnalare.

Pentru a afla cum puteți să semnalați un comentariu sau un canal, accesați Centrul de ajutor.

Google+.

Semnalați conținutul jignitor

Dacă cineva spune ceva neadecvat într-un comentariu sau într-o postare pe Google+, puteți să semnalați acest caz, chiar și de pe un dispozitiv mobil. Google+ are politici de conținut clare, care explică ce acțiuni sunt sau nu adecvate pe site. Prin urmare, dacă întâlniți conținut sau comportament care încalcă politicile noastre, îl puteți semnala în vederea examinării. Examinăm non-stop conținutul semnalat și îl putem elimina. De asemenea, putem să limităm sau să închidem conturile utilizatorilor care ne încalcă politicile.

Aflați mai multe

Pentru a semnala o postare, dați clic pe săgeata din partea din dreapta sus a postării. Apoi, dați clic pe Semnalați spam sau abuz.

În fereastra pop-up care apare puteți specifica de ce semnalați postarea.

După ce ați terminat, lângă postare va apărea un marcaj roșu. Pentru a anula semnalarea, dați clic pe marcajul roșu.

Pentru a semnala un comentariu, plasați cursorul peste comentariu și dați clic pe marcajul gri care apare.

Google+.

Asigurați-vă că serviciul Hangouts este sigur pentru toată lumea

Ne dorim ca utilizarea serviciului Hangouts să fie distractivă pentru toată lumea. Dacă întâlniți conținut sau comportament care încalcă Politica Google+ privind conținutul postat de utilizatori și comportamentul acestora, îl puteți semnala în vederea examinării. Aceste politici sunt importante pentru ca Google+ să rămână un loc sigur, cu o atmosferă pozitivă. Prin urmare, putem să eliminăm conținut și să limităm sau să închidem conturile utilizatorilor care ne încalcă politicile. De asemenea, dacă nu doriți să mai vedeți sau să mai comunicați cu un utilizator al serviciului Hangouts, îl puteți bloca.

Aflați mai multe

Pentru a bloca un utilizator Hangout, plasați cursorul pe miniatura video a persoanei respective.

Dați clic pe pictograma Ignorați.

Pentru a bloca definitiv un utilizator Hangout, bifați caseta de lângă „Ștergeți definitiv”, apoi selectați Terminat.

Blogger

Ajutați-ne să păstrăm blogosfera sigură pentru toată lumea

Există un regulament clar privind tipurile de conținut care pot fi postate pe Blogger. Dacă vedeți conținut care încalcă Politica de conținut Blogger, îl puteți semnala în vederea examinării. Orice conținut care încalcă politicile noastre va fi eliminat, iar conținutul care nu ne încalcă politicile, dar care poate fi nepotrivit pentru anumite segmente de public, va fi precedat de o pagină de avertizare.

Aflați mai multe

Pentru a semnala conținut, accesați articolul de ajutor de aici.

În partea de jos a paginii, selectați tipul de abuz pentru a accesa formularul de contact adecvat.

Completați informațiile solicitate, apoi dați clic pe „Trimiteți”.

Dacă sunteți pe un blog pe care doriți să îl semnalați, dați clic pe meniul derulant „Mai multe” din partea de sus a paginii.

Apoi, dați clic pe „Semnalați un abuz” și urmați pașii pentru a alerta serviciul Blogger în privința conținutului de pe pagina respectivă.

Google Play

Folosiți opțiunile de control parental pentru a filtra aplicațiile în funcție de evaluarea conținutului

Puteți să folosiți opțiunile de control parental pentru a restricționa conținutul care poate fi descărcat sau achiziționat de pe Google Play. Astfel, puteți găsi conținut adecvat pentru dvs. și pentru familia dvs.

Aflați mai multe

Deschideți aplicația Magazin Play pe dispozitivul dvs.

În colțul din stânga sus, atingeți pictograma Meniu.

Atingeți Setări.

Atingeți Control parental.

Activați Controlul parental.

Creați un cod PIN.

Atingeți Aplicații și jocuri.

Alegeți nivelul de maturitate.

Căutare Google

O setați și gata. Păstrați Modul sigur blocat

Dacă doriți să păstrați Modul sigur definitiv, îl puteți bloca. Apoi, de fiecare dată când accesați YouTube din browser, conectarea în Modul sigur se va face automat.

Aflați mai multe

Selectați opțiunea Activat sau Dezactivat pentru a activa sau a dezactiva Modul sigur.

Pentru a bloca această setare, conectați-vă la Contul Google.

După ce v-ați conectat, veți avea opțiunea să blocați această setare.

YouTube

Setați un filtru pentru a împiedica apariția conținutului neadecvat

Dacă preferați să nu vedeți conținut destinat exclusiv adulților sau restricționat în funcție de vârstă când navigați pe YouTube, derulați la partea de jos a oricărei pagini YouTube și activați Modul sigur. Modul sigur ajută la eliminarea conținutului care poate fi considerat discutabil din rezultatele căutării, din videoclipurile similare, din playlisturi, din emisiuni și din filme.

Aflați mai multe

Derulați la partea de jos a oricărei pagini YouTube și dați clic pe meniul derulant din secțiunea „Siguranță”.

Selectați opțiunea Activat sau Dezactivat pentru a activa sau a dezactiva Modul sigur.

Pentru a bloca această setare, conectați-vă la Contul Google.

După ce v-ați conectat, veți avea opțiunea să blocați această setare.

Google Play

Împiedicați achizițiile accidentale sau nedorite

Puteți să împiedicați achizițiile accidentale pe Google Play solicitând introducerea anumitor informații, cum ar fi o parolă, pentru efectuarea unei achiziții.

Aflați mai multe

Deschideți aplicația Magazin Play pe dispozitivul dvs.

În colțul din stânga sus, atingeți pictograma Meniu.

Atingeți Setări.

Atingeți Se solicită autentificarea pentru achiziții.

Selectați opțiunea cea mai potrivită pentru dvs. Dacă sunteți părinte sau intenționați să permiteți accesul la dispozitiv, vă recomandăm opțiunea Pentru toate achizițiile prin Google Play de pe acest dispozitiv.

YouTube

Gestionați comentariile pe YouTube

Dacă cineva face comentarii neplăcute despre videoclipuri sau despre canal, puteți bloca utilizatorul respectiv pe YouTube. Aceasta înseamnă că nu vă va mai putea comenta materialele și nu vă va mai putea trimite mesaje.

Aflați mai multe

Pentru a bloca pe cineva pe YouTube, accesați pagina de canal a utilizatorului respectiv, a cărei adresă URL ar trebui să fie asemănătoare cu youtube.com/user/NAME.

În fila „Despre” a utilizatorului, dați clic pe pictograma marcaj.

La final, dați clic pe Blocați utilizatorul.

YouTube

Permiteți accesul la videoclipuri doar cui doriți

Indiferent dacă doriți ca un videoclip să rămână privat, să permiteți accesul prietenilor la acesta sau să îl oferiți tuturor, aveți la dispoziție o setare de confidențialitate potrivită. Pe YouTube, videoclipurile au setarea prestabilită „Public”, dar puteți schimba cu ușurință acest lucru din „Setări de confidențialitate” când încărcați videoclipul. Dacă mai târziu vă răzgândiți, puteți să schimbați setarea de confidențialitate pentru un videoclip deja încărcat.

Aflați mai multe

Pentru a schimba Setările de confidențialitate, accesați Manager video.

Găsiți videoclipul a cărui setare doriți să o schimbați, apoi dați clic pe butonul Editați.

Accesați meniul derulant „Setări de confidențialitate”.

Alegeți Public, pentru ca toată lumea să-l poată vedea, Nelistat, pentru ca doar utilizatorii care au linkul să-l poată vedea sau Privat, pentru ca doar anumiți utilizatori să-l poată vedea.

Dați clic pe „Salvați modificările”.

YouTube

Controlați comentariile la videoclipuri

Puteți modera cu ușurință comentariile de pe propriul canal YouTube. Puteți alege să ștergeți comentarii sau să împiedicați publicarea acestora înainte de a le examina dacă provin de la anumite persoane sau conțin anumite cuvinte cheie.

Aflați mai multe

Pentru a modera comentarii, dați clic pe săgeata din partea din dreapta sus a comentariului și se vor afișa opțiunile.

Dați clic pe Eliminați pentru a elimina comentariul de pe YouTube.

Sau dați clic pe Excludeți de pe canal pentru a bloca utilizatorul, împiedicându-l să posteze comentarii la videoclipurile și pe canalul dvs.

În Setări pentru comentarii puteți să stabiliți ca orice comentariu nou să fie publicat numai după ce îl aprobați sau puteți să dezactivați comentariile.

Din Setări pentru comentarii puteți seta filtre prin care stabiliți cine poate comenta pe canal. De asemenea, puteți să blocați comentariile care conțin anumite cuvinte.

Google+.

Împiedicați comentariile sau etichetările nedorite

Dacă preferați să nu vedeți postările unui anumit utilizator pe Google+, îl puteți bloca accesându-i profilul și selectând Raportați/Blocați utilizatorul [numele persoanei]. De asemenea, puteți să ignorați anumite postări, pentru a nu le mai vedea în flux.

Aflați mai multe

Pentru a bloca pe cineva pe desktop, accesați profilul utilizatorului respectiv.

În laterala profilului, dați clic pe Semnalați/Blocați utilizatorul [numele persoanei].

Confirmați că doriți să blocați persoana respectivă.

Google+.

Alegeți de la cine vedeți actualizări în flux

Ce faceți dacă cineva vă adaugă în cercurile sale, dar nu doriți să interacționați cu persoana respectivă? Dacă nu doriți să o blocați, puteți alege să o ignorați. Dacă ignorați un utilizator, nu veți mai primi notificări de la acesta sau despre pagina sa.

Aflați mai multe

Deschideți Google+.

Accesați pagina/profilul cuiva.

Dați clic pe săgeata de sub informațiile și fotografia sa de profil.

Selectați „Ignorați [persoană/pagină]”.

Android

Limitați accesul numai la aplicații și jocuri aprobate

Doriți ca alte persoane să vă folosească tableta, dar nu și datele? Pe tabletele care rulează versiunea Android 4.3 sau o versiune ulterioară puteți să creați profiluri restricționate, care limitează accesul altor utilizatori la funcțiile și conținutul de pe tabletă.

Aflați mai multe

Dacă sunteți proprietarul tabletei, atingeți Setări → Utilizatori → Adăugați un utilizator sau un profil.

Atingeți Profil restricționat → Profil nou, apoi specificați numele profilului.

Folosiți comutatoarele ACTIVAT/DEZACTIVAT și setările pentru a gestiona accesul la funcții, setări și aplicații.

Apăsați pe butonul de pornire pentru a reveni la ecranul de blocare, apoi atingeți pictograma noului profil.

După ce ați configurat tot, ecranul de pornire este gol. Atingeți pictograma Toate aplicațiile pentru a începe să folosiți noul profil.

Chrome

Stabiliți ce poate vedea familia dvs. pe web

Dacă doriți să stabiliți ce site-uri poate accesa familia dvs. pe internet, puteți să folosiți opțiunea Utilizatori monitorizați din Google Chrome. Astfel, puteți să vedeți paginile accesate de un utilizator monitorizat și să blocați site-urile pe care nu doriți să le acceseze acesta.

Aflați mai multe

Pentru a configura un utilizator monitorizat pe Chromebook, începeți în ecranul de pornire principal și dați clic pe Adăugați un utilizator.

În partea dreaptă a ecranului, selectați Creați un utilizator monitorizat.

Dați clic pe Creați un utilizator monitorizat.

Conectați-vă la contul care va gestiona utilizatorul monitorizat și dați clic pe Înainte.

Selectați un nume de utilizator, o parolă și o imagine pentru utilizatorul monitorizat. Dați clic pe Înainte.

Conturi Google

Sporiți și mai mult securitatea Contului Google

Puteți să adăugați un nivel suplimentar de securitate Contului Google activând verificarea în 2 pași. Dacă aveți verificarea în 2 pași activată, Google va trimite o parolă pe telefonul mobil când cineva încearcă să vă acceseze contul de pe un computer necunoscut. Astfel, dacă cineva vă fură sau vă ghicește parola, potențialul atacator nu se poate conecta la cont, deoarece nu are telefonul dvs. Acum vă puteți proteja cu ceva ce știți (parola) și cu ceva ce aveți (telefonul).

Aflați mai multe

Accesați setările dând clic pe numele sau imaginea dvs. în colțul din dreapta, apoi pe Cont.

În partea de sus, dați clic pe Securitate. În caseta Parolă, dați clic pe Configurați, lângă „Verificare în 2 pași”.

Apoi veți vedea un ghid pas cu pas care vă va ajuta să parcurgeți procesul de configurare.

Apoi veți reveni la setările pentru verificarea în 2 pași. Examinați setările și adăugați numere de telefon de rezervă.

Ați terminat! Data viitoare când vă conectați, veți primi un SMS cu un cod de verificare.

Android

Feriți dispozitivul de priviri indiscrete

Dacă nu doriți ca orice persoană care pune mâna pe telefon sau tabletă să aibă acces la datele dvs., puteți să setați un ecran de blocare pe telefon sau pe tabletă. Puteți să alegeți un cod PIN, o parolă sau un model și chiar puteți să blocați telefonul prin recunoaștere facială!

Aflați mai multe

Pe dispozitiv, accesați Setări → Personal → Securitate → Blocarea ecranului.

Atingeți tipul de blocare dorită și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Android

Localizați-vă dispozitivul de la distanță, chiar dacă acesta a fost furat sau pierdut

Dacă se întâmplă ca dispozitivul Android să fie pierdut sau furat, folosind aplicația Manager de dispozitiv Android, puteți să îl localizați, să îl faceți să sune sau să îi ștergeți datele de la distanță. Când activați această funcție pe dispozitiv, puteți să vă localizați telefonul sau tableta pe o hartă, să ștergeți datele de la distanță sau să apelați telefonul pentru a-l găsi mai ușor.

Aflați mai multe

Deschideți Setări Google din meniul de aplicații, apoi atingeți Securitate.

Din „Manager de dispozitiv Android” puteți să activați funcțiile „Localizați de la distanță acest dispozitiv” și/sau „Permiteți blocarea și ștergerea datelor de la distanță”.

Pentru a găsi dispozitivul, conectați-vă la Manager de dispozitiv Android.

Selectați: Apelați dispozitivul; Blocați dispozitivul cu o parolă nouă; Ștergeți toate datele.

Chrome

Navigați pe web privat

Puteți să folosiți Modul incognito din browserul Chrome de pe computer, tabletă sau telefon pentru a naviga pe web privat. În modul incognito, paginile pe care le accesați și fișierele pe care le descărcați nu sunt înregistrate în istoricul navigării, nici în istoricul descărcărilor din Chrome.

Aflați mai multe

Dați clic pe meniul Chrome în bara de instrumente a browserului → dați clic pe Fereastră incognito nouă.

Se va deschide o fereastră nouă, cu pictograma incognito în colț. Pentru a ieși, doar închideți fereastra.

Conturi Google

Contul Google vă aparține, la fel și deciziile

În pagina Setările contului puteți vedea serviciile și informațiile asociate Contului dvs. Google. Tot aici puteți să modificați setările de securitate și de confidențialitate.

Aflați mai multe

Accesați setările dând clic pe numele sau imaginea dvs. în colțul din dreapta, apoi pe Cont.

Conturi Google

Gestionați datele stocate în Contul Google

Tabloul de bord Google vă arată ce este stocat în Contul Google și vă oferă o perspectivă generală asupra unora dintre activitățile recente din cont. Dintr-un singur loc central, puteți să vedeți cu ușurință datele și activitatea și să vă accesați setările pentru servicii ca Blogger, Google Calendar, Documente Google, Google+ și multe altele.

Aflați mai multe

Accesați Tablou de bord pentru a vedea un rezumat al datelor asociate Contului Google și a vă gestiona setările personale.

Aici puteți să vedeți și să gestionați datele stocate în Contul Google.

Conturi Google

Primiți o alertă dacă numele dvs. apare pe web

Secțiunea Eu pe web vă poate ajuta să înțelegeți și să gestionați ceea ce văd utilizatorii atunci când vă caută pe Google. Aceasta vă ajută să configurați Alerte Google, astfel încât să puteți monitoriza dacă apar online informații despre dvs. și sugerează automat anumiți termeni de căutare pe care este recomandat să îi monitorizați.

Aflați mai multe

Conectați-vă la Contul Google și navigați la secțiunea „Eu pe web”.

Dați clic pe Gestionați propriile Alerte web Google, apoi pe butonul roșu pentru a crea o alertă.

Numele vă va apărea în câmpul text. Dați clic pe câmpul text pentru a vedea mai multe sugestii de alerte.

Dați clic pe Adăugați pentru a adăuga o alertă. Dați clic pe pictograma creion pentru editări și pe pictograma coș de gunoi pentru ștergere.

Alegeți frecvența alertelor din meniul drop-down „Cât de des”.

Google+.

Trimiteți postările și fotografiile doar cui doriți

Arătați ce doriți, cui doriți folosind cercurile Google+ De exemplu, puteți să creați un cerc pentru prieteni, unul pentru familie și încă unul pentru șeful dvs. Astfel, când postați actualizări, puteți alege cu ușurință cine le poate vedea.

Aflați mai multe

Google+.

Bucurați-vă de conversații private cu persoanele din cercurile dvs.

Hangouts reprezintă un mod distractiv și sigur de a intra în legătură cu prietenii și familia. Nu mai luați avionul ca să fiți aproape de cineva, doar trimiteți mesaje sau fotografii și discutați în apeluri video cu orice persoană din lume. Conversațiile prin Hangouts pot fi publice sau private și am creat mai multe funcții pentru a ne asigura că puteți să discutați în particular, când doriți acest lucru.

Aflați mai multe

Prin Hangouts puteți să trimiteți mesaje, fotografii, emoji și să vă vedeți prietenii și familia prin apeluri video. Aflați mai multe despre Hangouts aici.

Conturi Google

Datele dvs., la pachet

Google Takeout reprezintă o modalitate extrem de simplă de a vă descărca datele din produsele Google pe care le folosiți, de ex., documente din Drive, mesaje de pe Gmail sau videoclipuri de pe YouTube. Folosiți acest serviciu pentru backupuri, pentru a vă încărca informațiile în alte servicii sau de ce nu, imprimați-le ca tapet decorativ. Alegerea vă aparține!

Aflați mai multe

Dați clic pe Creați o arhivă.

Selectați produsele Google pe care doriți să le includeți în arhivă.

Dați clic pe Creați o arhivă.

YouTube

Difuzare privată sau premieră mondială? Decizia vă aparține

Poate uneori doriți să arătați un videoclip YouTube unui grup restrâns de prieteni sau chiar să fiți singura persoană care îl poate vedea. În acest caz, când încărcați videoclipul, fie îl setați ca „nelistat” (ascuns la căutare, dar poate fi văzut de cei care au linkul), fie ca „privat” (numai dvs. îl puteți vedea). Când încărcați un videoclip, acesta este setat în mod prestabilit ca „Public”. Aceasta înseamnă că poate fi vizionat de oricine.

Aflați mai multe

Accesați Managerul video.

Găsiți videoclipul a cărui setare doriți să o schimbați, apoi dați clic pe butonul Editați.

În meniul derulant „Setări de confidențialitate” selectați Public, Nelistat sau Privat.

Dați clic pe „Salvați modificările”.

Conturi Google

Decideți cui permiteți accesul la date

Multe dintre site-urile pe care le accesați folosesc Google Analytics pentru a genera rapoarte anonime despre vizitatori, pe care proprietarii le folosesc pentru a-și îmbunătăți site-urile. Dacă nu doriți să permiteți accesul la datele din browser în astfel de cazuri, puteți să instalați o opțiune de renunțare.

Aflați mai multe

Accesați pagina de renunțare Google Analytics și instalați suplimentul pentru browser.

Conturi Google

Urmăriți-vă activitatea

Dacă v-ați conectat la un Cont Google, Istoricul web este util pentru a vă oferi rezultate și recomandări mai relevante. Dacă doriți, puteți să ștergeți intrări din acesta, să întrerupeți colectarea datelor sau să dezactivați complet serviciul. Puteți face același lucru în privința Istoricului YouTube.

Aflați mai multe

Conectați-vă la Contul Google și accesați https://www.google.com/history.

De aici, vă puteți gestiona preferințele pentru Istoricul web Google.

Conturi Google

Gestionați-vă preferințele pentru anunțuri

Setările pentru anunțuri sunt utile pentru a stabili ce anunțuri vedeți pe Google. Aflați cum sunt selectate anunțurile pentru dvs., stabiliți la ce informații permiteți accesul și blocați anumiți advertiseri.

Aflați mai multe

Accesați Setări pentru anunțuri la www.google.com/settings/ads.

De aici puteți să ajustați setările, să aflați de ce se pot afișa anumite anunțuri sau să eliminați anunțurile nedorite.

Chrome

Folosiți Chromebookul în comun cu un prieten

Puteți să folosiți Chromebookul în comun cu prietenii și familia, chiar dacă aceștia nu dețin un Cont Google. Folosind funcția de navigare ca invitat, le puteți permite să împrumute Chromebookul, iar informațiile din contul dvs. vor fi în siguranță.

Aflați mai multe

Pentru a începe o sesiune de navigare ca invitat, selectați Navigați ca invitat din lansator.

Pentru a încheia o sesiune de navigare ca invitat, selectați ieșiți din sesiunea pentru invitați.

Chrome

Ștergeți istoricul de navigare

Dacă folosiți browserul Chrome, puteți șterge cu ușurință o parte a istoricului de navigare sau tot istoricul. Iar dacă v-ați conectat la Chrome pe mai multe dispozitive, ștergerea istoricului de navigare va fi valabilă pe toate dispozitivele respective.

Aflați mai multe

Pentru a șterge istoricul din browser, dați clic pe pictograma de meniu Chrome în bara de instrumente a browserului.

Selectați Mai multe instrumente, apoi selectați Ștergeți datele de navigare.

În caseta de dialog care apare, bifați caseta de selectare „Ștergeți istoricul de navigare”.

Folosiți meniul din partea de sus pentru a selecta cantitatea de date pe care doriți să o ștergeți.

Chrome

Stabiliți ce informații se trimit la Google

Unele dintre opțiunile browserului Chrome vă folosesc informațiile, de ex., ce site-uri accesați, pentru îmbunătățirea și protejarea experienței dvs. online. Dacă nu doriți să trimiteți date de navigare la Google, puteți să dezactivați anumite funcții în Chrome.

Aflați mai multe

Pentru a modifica Setările de confidențialitate Chrome, dați clic pe pictograma de meniu Chrome → Setări → Afișați setările avansate → căutați în secțiunea confidențialitate.

Debifați orice setare de confidențialitate pe care nu o mai doriți. Când dezactivați o setare de confidențialitate, informațiile respective nu vor fi trimise la Google.

Google Play

Raportați aplicațiile neadecvate

Puteți să raportați aplicațiile rău-intenționate sau neadecvate descoperite în aplicația Magazin Play.

Aflați mai multe

Deschideți aplicația Magazin Play pe dispozitivul dvs.

Deschideți pagina cu detalii a aplicației.

În partea de jos a aplicației, atingeți Semnalați ca neadecvată.

Selectați motivul pentru care ați considerat că aplicația este neadecvată.

Atingeți Trimiteți.

Google Play

Verificați evaluarea de conținut a aplicației

Aplicațiile și jocurile din Magazinul Play au o evaluare a conținutului. Puteți să verificați nivelul de maturitate pentru o aplicație sau pentru un joc înainte de a-l descărca, pentru a vă asigura că este adecvat pentru dvs. și pentru familia dvs.

Aflați mai multe

Deschideți aplicația Magazin Play pe dispozitivul dvs.

Deschideți pagina cu detalii a aplicației și găsiți evaluarea sub numele aplicației.

Pentru informații mai detaliate, atingeți Aflați mai multe.

Derulați în jos pentru mai multe informații despre descriptorii conținutului și despre funcțiile interactive.

Google Play

Găsiți conținut adecvat pentru familii pe Google Play

Folosind secțiunile Familie de pe Google Play, puteți găsi cu ușurință conținut adecvat pentru familii, de la mărci de încredere. Aici este inclus conținut pentru personajele preferate ale copiilor dvs. și conținut pe care îl puteți filtra în funcție de grupul de vârstă.

Aflați mai multe

Deschideți aplicația Magazin Play pe dispozitivul dvs.

Selectați Aplicații, Jocuri, Filme și emisiuni TV sau Cărți.

Alegeți Familie sau Cărți pentru copii.

De aici, puteți să căutați conținut după nivelul de vârstă sau după personaje populare.

Pentru a afla pentru ce vârste este adecvat conținutul, căutați insigna de vârstă.