1. Despre Google

Volumul de căutare de pe întreg mapamondul, vizualizat pe Globul WebGL

Misiunea companiei Google este să organizeze informaţiile din întreaga lume, astfel încât să fie uşor accesibile şi utile tuturor.

Zece lucruri care sigur sunt adevărate

1. Punem utilizatorul pe primul loc, iar restul vine de la sine.

Încă de la început, ne-am axat pe furnizarea celei mai bune experienţe posibile a utilizatorului. Indiferent dacă dezvoltăm un nou browser de internet sau doar modificăm puţin aspectul paginii de pornire, dorim să ne asigurăm că serviciile Google ţin cont, în priul rând, de utilizatori, nu de obiectivele interne sau de rezultatele financiare.

Ştiri de la Google

Citiţi ultimele noutăţi, răsfoiţi directorul de bloguri sau urmăriţi paginile Google+ de care sunteţi interesat(ă), pentru a afla noutăţi despre diverse produse şi iniţiative.

Aflaţi mai multe

Locuri de muncă la Google

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi să lucraţi la Google sau la ce beneficii vă puteţi aştepta ca angajat Google? Căutaţi un loc de muncă la Google sau vedeţi unul dintre birourile noastre din întreaga lume.

Aflaţi mai multe

Relaţii cu investitorii

Aflaţi noutăţi pentru investitori, informaţii financiare sau informaţii despre conducerea companiei.

Aflaţi mai multe

Doodle-uri

Doodle-urile schimbă sigla Google într-un mod distractiv, surprinzător şi uneori chiar spontan, pentru a celebra sărbători, aniversări sau vieţile artiştilor, ale deschizătorilor de drumuri ori ale oamenilor de ştiinţă celebri.

Afişaţi toate doodle-urile

Tehnologie pentru impact social