De ce au ajuns germanii să-i omoare pe evrei… Cine a declanşat şi la ce au folosit războaiele mondiale


Evreul care a spus adevărul

Benjamin Freedman

BENJAMIN HARRISON FREEDMAN a fost una dintre cele mai uimitoare, dar şi contradictorii personalităţi ale secolului trecut. Născut în 1890, acesta a fost un om de afaceri evreu de succes în New York City, fiind principalul acţionar al companiei Woodbury Soap. După cel de-al doilea război mondial, a întrerupt contactul cu organizaţiile evreieşti şi şi-a petrecut restul vieţii cheltuind o mare parte din averea sa evaluată la cel puţin 2,5 milioane dolari, pentru a prezenta opiniei publice structurile de putere ale evreilor care dominau Statele Unite. De aceea mărturiile sale sunt extrem de valoroase, deoarece provin chiar din interiorul celor mai înalte nivele ale organizaţiilor evreieşti şi maşinaţiunilor acestora puse la cale pentru a-şi câştiga şi menţine puterea asupra naţiunii americane. Freedman a lucrat alături de Bernard Baruch, Samuel Untermeyer, Woodrow Wilson, Franklin Roosevelt, Joseph Kennedy, John F. Kennedy şi multe alte personalităţi de vază ale societăţii americane.

Discursul de mai jos a fost ţinut în 1961, la Hotelul Willard din Washington DC  şi publicat la acea vreme de Commori Sense :

Aici, în Statele Unite, sioniştii şi coreligionarii lor deţin un control total asupra guvernului nostru. Din foarte multe motive (prea multe şi prea complexe pentru a le analiza acum), sioniştii şi coreligionarii lor conduc aceste State Unite, precum nişte monarhi absoluţi ai acestei ţări. Veţi putea, evident, considera că este o afirmaţie foarte vagă, dar permiteţi-mi să vă descriu ce s-a petrecut in timp ce noi dormeam.

Ce s-a petrecut? Întâi s-a petrecut primul război mondial, care a izbucnit în 1914. Mai sunt puţini oameni de vârsta mea care-şi amintesc lucrul acesta. Acest război a fost purtat într-o tabără de către Marea Britanie, Franţa şi Rusia, şi, în cealaltă tabără, de către Germania, Austro-Ungaria şi Turcia. În doar doi ani, Germania practic câştigase acel război: nu doar „de iure”, ci chiar „de facto”. Submarinele germane, care au fost o surpriză pentru întreaga lume, nimiciseră toate convoaiele din Atlantic. Marea Britanie rămăsese fără muniţii pentru soldaţii ei, cu alimente doar pentru o săptămână, după care a urmat foametea.

În aceeaşi perioadă, armata franceză era zguduită de rebeliuni. Francezii pierduseră 600 000 de tineri pe Somme, în timpul defensivei de la Verdun. Armata rusească înregistra dezertări masive, oamenii îşi luau jucăriile şi plecau acasă; ruşii nu-1 iubeau pe Ţar. Armata italiană era şi ea pe cale de a se prăbuşi. Nu se trăsese un singur foc pe teritoriul Germaniei. Niciun singur soldat inamic nu trecuse frontiera în Germania. Şi, cu toate acestea, Germania era cea care oferea Angliei condiţiile păcii. Germania oferea Angliei o pace negociabilă pe care juriştii o numesc „status quo ante basis”. Aceasta înseamnă „să dăm războiul deoparte şi să considerăm totul aşa cum a fost înainte ca războiul să înceapă”. Deci Anglia, în vara lui 1916, începuse să analizeze aceste propuneri şi încă în mod serios. Nici nu prea avea de ales. Era una din două: să accepte o pace negociabilă, pe care Germania o oferea cu generozitate, sau să continue un război inutil până la nimicirea totală.

În timp ce aceste evenimente aveau loc, sioniştii din Germania (care-i reprezentau de fapt pe sioniştii din estul Europei) au mers la Ministerul de război britanic şi – aici voi fi foarte laconic pentru că povestea este lungă, dar am toate documentele care dovedesc afirmaţiile mele – au spus:

 – “Uitaţi cum stau lucrurile: încă mai puteţi câştiga acest război. Nu trebuie să vă predaţi. Veţi putea câştiga acest război, dacă Statele Unite ar deveni aliaţii voştri”.
La vremea respectivă Statele Unite nu erau implicate în război. Eram proaspeţi, eram tineri, eram bogaţi, eram puternici. Sioniştii au spus Angliei:
– “Vă garantăm că vom aduce Statele Unite în acest război ca aliat al vostru, să lupte de partea voastră, cu condiţia să ne promiteţi Palestina pentru după victorie”.

Cu alte cuvinte, ei făcuseră următorul târg:

– “Vom aduce SUA în război ca aliat al vostru. Preţul pe care trebuie să-l plătiţi este Palestina, după ce anihilaţi Germania, Austro-Ungaria şi Turcia”.

Anglia avea tot atâta drept să promită cuiva Palestina, aşa cum SUA ar fi avut dreptul să promită, de exemplu, Japonia Irlandei, pentru vreun motiv oarecare. Este absolut absurd ca Marea Britanie, care nu a avut niciodată vreo legătură sau vreun interes sau vreun drept asupra a ceea ce se numea Palestina, să folosească această ţară precum moneda de schimb oferită sioniştilor pentru serviciul lor de a aduce SUA în război. Cu toate acestea Marea Britanie a făcut această promisiune sioniştilor, în octombrie 1916.

Şi, la puţin timp după acest moment – şi nu ştiu câţi dintre dumneavoastră îşi mai amintesc – Statele Unite, care erau în cvasi-totalitate pro-germane, au intrat în război împotriva Germaniei, de partea Marii Britanii. Am afirmat că SUA erau în cvasi-totalitate pro-germane, deoarece ziarele americane erau controlate de evrei, bancherii americani erau evrei şi, în general, mass-media americană aparţinea evreilor; iar ei, aceşti evrei, erau pro-germani. Erau pro-germani, deoarece foarte mulţi dintre ei proveneau din Germania şi doreau să vadă o Germanie care-1 va distruge pe Ţar. Evreii nu-1 iubeau pe Ţar şi nu doreau să vadă Rusia câştigând războiul.

Aceşti bancheri evrei-germani, precum Kuhn Loeb şi alte bănci celebre americane refuzaseră să finanţeze Anglia sau Franţa, chiar şi cu un dolar. Ei au stat deoparte spunând: „Câtă vreme vedem Franţa şi Anglia aliate cu Rusia – nici un cent!” În schimb, aceşti bancheri au pompat bani în Germania, luptând în acest mod alături de Germania, în speranţa de a vedea Rusia îngenunchiată şi Ţarul anihilat. Acum, aceiaşi evrei, când au văzut nesperata posibilitate de a obţine Palestina, au mers în Anglia şi au făcut acest târg. Şi, la vremea respectivă, aceasta a dus o schimbare totală de atitudine, exact ca un semafor care trece de pe roşu pe verde.
După ce toate ziarele americane fuseseră pro-germane, explicând despre dificultăţile întâmpinate de către Germania în războiul dus împotriva Angliei, deodată, pentru aceleaşi ziare, germanii nu mai erau buni. Germanii erau ticăloşi. Germanii erau numiţi “huni”. Germanii executau surori ale Crucii Roşii. Germanii tăiau mâinile bebeluşilor. La puţin timp după acest moment, Woodrow Wilson a declarat război Germaniei. Sioniştii din Londra au telegrafiat în SUA judecătorului Louis Bradeis (de la Curtea Supremă de Justiţie), spunându-i:

 – “Du-te acum şi fă presiuni asupra preşedintelui Wilson. Noi obţinem de la Anglia ce dorim. Acum e rândul tău să faci presiuni asupra preşedintelui Wilson să aducă în război Statele Unite”.

Iată cum au intrat în război Statele Unite ale Americii. America nu avea niciun interes în acel război. America avea la fel de mult interes în acel război ca cineva care ar trebui să fie pe lună în această seară, în loc să fie în patul lui. Pentru contextul Primului Război Mondial, nu a existat niciun sens ca America să fie implicată în acel război. După ce noi, americanii, am intrat în război, sioniştii au mers în Marea Britanie şi au spus: “Ei bine, no ne-am îndeplinit obligaţiile din acord. Hai acum să vedem ceva scris care să ne arate că veţi respecta târgul şi că ne veţi da Palestina după război”.

Ei atunci nu ştiau dacă războiul va mai dura un an sau zece ani. Aşa că s-au gândit să conceapă „o chitanţă”. Iar „chitanţa” a luat forma unei scrisori, care a fost însă redactată într-un limbaj foarte criptic, astfel încât lumea să nu-şi poată da seama despre ce e vorba. Această scrisoare a fost denumită Declaraţia Balfour.

Declaraţia Balfour nu era deci decât promisiunea Marii Britanii de a plăti sioniştilor preţul efortului lor de a aduce SUA în război. Deci această celebră Declaraţie Balfour, despre care tot auzim vorbindu-se, este la fel de falsă ca o bancnotă de trei dolari. Şi nu cred că aş fi putut demonstra acest lucru mai mult decât am facut-o. De aici au început necazurile. Statele Unite au intrat în război. Statele Unite au strivit Germania. Când războiul a luat sfârşit şi germanii au mers la Paris pentru Conferinţa de Pace, acolo se aflau 117 evrei: era delegaţia condusă de către Bernard Baruch. Eu am fost acolo: e normal deci că ştiu. Ce s-a întâmplat apoi? Evreii, în cadrul Conferinţei de Pace, în timp ce tăiau în felii Germania şi împărţeau bucăţi Europa naţiunilor care aveau şi ele pretenţii, au spus: „Ce-ar fi să ni se dea nouă Palestina?” După care au scos în public, în faţa germanilor (care nu ştiau nimic), Declaraţia Balfour. Şi, în acea clipă, germanii au înţeles că fuseseră învinşi şi obligaţi să plătească înspăimântătoarele reparaţii de război, numai din cauza faptului că sioniştii doriseră Palestina şi fuseseră decişi să o obţină, prin orice mijloace.

Evenimentele acestea ne conduc la un alt punct interesant al istoriei. Când germanii au realizat ce se petrece, au fost evident indignaţi. Trebuie precizat că, până în acel moment, în nicio ţară a lumii, evreii nu erau mai confortabil instalaţi decât în Germania. Era acolo domnul Rathenau – un personaj la fel de important în finanţele şi industria Germaniei cum era Bernard Baruch la noi. Era domnul Balin, care deţinea două mari linii maritime – North German Lloyd’s şi Hamburg-American Lines. Era domnul Bleichroder, bancherul familiei Hohenzollern. În Hamburg era familia de evrei Warburg, deţinători ai celor mai mari bănci comerciale ale lumii. Evreii trăiau foarte bine în Germania, fără îndoială. Deci germanii au avut tot dreptul să gândească: –  “Iată, într-adevăr, trădare!”.

A fost o trădare care poate fi comparată cu următoarea situaţie ipotetică. Să presupunem că SUA ar fi în război cu URSS. Şi că no învingem. Şi că le spunem ruşilor: – “Ştiţi ceva, hai să uităm toată tărăşenia. Vă oferim o pace negociabilă”. Şi deodată China comunistă ar intra în război, ca aliată a URSS. Iar implicarea Chinei ar duce la înfrângerea noastră. O înfrângere dureroasă, cu un cortegiu de reparaţii pe care imaginaţia unui om nu le poate concepe. Apoi imaginaţi-vă că, după înfrângerea noastră, am afla că tocmai chinezii de la no ne-au trădat. Că e vorba de propriii noştri chinezi. Că ei ne-au trădat şi că, prin ei, China comunistă a fost ademenită în război împotriva noastră. Care ar fi atunci atitudinea noastră, a americanilor faţă de cetăţenii noştri de origine chineză? Probabil niciun chinez nu şi-ar mai arăta faţa pe străzile Americii. Şi nu ar fi destui stâlpi de iluminat şi copaci, pentru a ne ocupa de ei. Imaginaţi-vă deci, cum v-aţi simţi…

Ei bine, asta au simţit germanii faţă de evrei. Fuseseră aşa de drăguţi cu ei: din 1905 încoace, după ce prima revoluţie comunistă eşuase în Rusia şi evreii trebuiseră să fugă de acolo, toţi luaseră calea Germaniei. Iar germanii le oferiseră azil. Germanii i-au tratat cu respect. Şi acum evreii vânduseră Germania, doar pentru motivul că doreau Palestina, pentru a crea acolo “un stat evreu”.

Nahum Sokolov, precum şi toate marile personalităţi de care ştiţi că sunt legate azi de sionism, în 1919, 1920, 1921, 1922 şi 1923, au scris în toate articolele lor (şi presa era plină de afirmaţiile lor) că sentimentul antievreiesc din Germania a apărut numai după ce poporul german a aflat de intervenţiile evreieşti în scopul aducerii în război a Statelor Unite, înşişi evreii au recunoscut acest lucru. Antievreismul german nu a apărut din cauză că germanii, în 1919, au descoperit că un pahar cu sânge de evreu e mai gustos decât Coca-Cola sau berea müncheneză. Nu era, în plus, nici vorbă de un resentiment religios. Era ceva totalmente politic. Era ceva totalmente economic. Orice, dar nu religios.

Nimănui nu-i păsa, în Germania de atunci, de faptul că evreul merge acasă, trage storurile şi spune “Shema’Israel” în loc de “Tatăl Nostru”. Resentimentele evreieşti mereu crescânde în Germania interbelică nu s-au datorat decât unui lucru: germanii îi considerau pe evrei răspunzători de înspăimântătoarea lor înfrângere militară. Iar primul război mondial a fost pornit împotriva Germaniei fără niciun motiv de care Germania să fie responsabilă. Germanii nu aveau nicio vină decât una: vina de a avea succes. Germanii creaseră o flotă puternică, germanii creaseră comerţul mondial.

Nu trebuie să uităm că, pe vremea Revoluţiei Franceze, Germania era constituită din 300 de oraşe-stat, principate, ducate şi aşa mai departe. 300 de entităţi politice separate. Iar aceste entităţi, pe timpul lui Napoleon şi Bismarck, au fost reunite într-un stat unic. Pentru ca, în următorii 50 de ani, Germania să devină una dintre marile puteri ale lumii. Marina germană rivaliza cu cea a Marii Britanii; comerţul şi afacerile germane erau de talie mondială; Germania surclasa pe oricine; Germania producea produsele cele mai bune. Şi care a fost rezultatul acestor lucruri? O conspiraţie între Anglia, Franţa şi Rusia, pentru a o demola.
Nu există un singur istoric pe lumea aceasta care să găsească motivul plauzibil pentru care aceste trei state au decis să şteargă Germania de pe hartă, din punct de vedere politic.

Să revenim la situaţia de după primul război mondial. După ce descoperiseră că evreii purtau vina înfrângerii ţării lor, resentimente puternice s-au dezvoltat în germani. Dar niciun fir de păr de pe capul vreunui evreu nu a fost atins. Profesorul Tansill de la Universitatea Georgetown (care a avut acces la multe documente de la Departamentul de Stat) citează un raport semnat Hugo Schonfedt, un evreu trimis de către Cordell Huli, în 1933, în Germania, ca să inspecteze aşa-zisele lagăre de deţinuţi în perfectă stare de sănătate şi pline de comunişti. E drept, mulţi dintre ei erau evrei, dar aceasta pentru că, întâmplător, la vremea respectivă, circa 98% din comuniştii Europei erau evrei. Tot în acele lagăre se mai aflau şi preoţi, şi miniştri, şi masoni, toţi bănuiţi de afiliaţii internaţionale.

Acum, nişte rapeluri istorice necesare: în 1918-1919, comuniştii au preluat puterea în Bavaria, pentru câteva zile. Rosa Luxemburg şi Karl Liebknecht şi alţi evrei au reuşit să preia puterea guvernamentală pentru trei zile. De fapt Kaiserul, când a încheiat războiul, a fugit în Olanda, deoarece bănuia că cei ce vor prelua puterea în Germania vor fi comuniştii şi că el va fi executat, aşa cum păţise Ţarul. Aşa că şi-a căutat refugiu în Olanda.

Apoi însă, după ce ameninţarea comunistă în Germania a fost anihilată, evreii au încercat să reintre în vechile posturi, iar germanii au început să lupte împotriva lor în toate modurile, dar fără să se atingă de vreun fir de păr al vreunui evreu german. Lupta de atunci a germanilor împotriva evreilor era similară cu lupta noastră împotriva delincvenţilor de pe vremea Prohibiţiei. Nu era deci o luptă cu pistoale. Şi, nu uitaţi, la acea vreme existau între 80 şi 90 milioane de germani contra a numai 460 000 evrei. Numai 0,5% din populaţia Germaniei era evreiască. Şi, cu toate acestea, evreii erau cei care controlau presa, precum şi cea mai mare parte a economiei germane (acţionaseră în momentul prăbuşirii mărcii şi practic cumpăraseră tot ce se putea cumpăra).

Evreii au încercat să ascundă acest lucru: trădarea poporului german şi adevărata cauză a resentimentelor germanilor. Germanii au demarat acţiuni împotriva evreilor, organizând o discriminare globală. Practic evreii au fost îndepărtaţi din structurile nivelurilor sociale, aşa cum no americanii i-am îndepărta, de îndată, pe chinezi sau negri sau catolici sau pe oricine care s-ar afla în ţară şi care ne-ar fi trădat inamicului nostru, aducându-ne în faţa unei înfrângeri umilitoare.

După o vreme, evreii lumii au organizat o conferinţă la Amsterdam. În iulie 1933, evrei din toate colţurile lumii s-au reunit în acest oraş. Şi acei evrei au spus Germaniei:

– “Îl concediaţi pe Hitler şi instalaţi fiecare evreu în postul pe care-l deţinea, fie el comunist sau nu. Nu ne puteţi trata aşa. No, evreii lumii, lansăm aici acest ultimatum împotriva voastră!”

Vă puteţi imagina ce au răspuns germanii… de foame. Ce au făcut în această situaţie evreii? După ce Germania refuzase să se predea ultimatumului evreimii mondiale, lucrările Conferinţei de la Amsterdam au fost întrerupte şi Samuel Untermeyer, şeful delegaţiei americane şi preşedinte al conferinţei, a revenit în SUA! Aici el a mers de pe vapor direct la studiourile de radio CBS, de unde a rostit următoarele cuvinte:

“Evreii lumii declară azi război sfânt împotriva Germaniei. Ne aflăm din această clipă angajaţi într-un conflict sacru împotriva germanilor. Şi îi vom înfometa până se vor preda. Vom organiza un boicot mondial împotriva lor. Şi aceasta îi va distruge, deoarece ei depind de comerţul mondial în cadrul afacerilor de export”.

judea_declares_war_on_germany

Era o realitate: două treimi din alimentele necesare Germania trebuia să le importe, pe baza a ceea ce Germania exporta. Implicit deci, fără export două treimi din germani ar fi pierit de foame.În această declaraţie, tipărită în New York Times, pe 7 august 1933, Untermeyer mai declara, cu îndrăzneală: „Acest boicot va fi autoapărarea noastră. Chiar preşedintele Roosevelt ne-a recomandat această metodă, în cadrul lui National Recovery Administration”. Vă reamintesc că aceasta era entitatea aparţinând de programul New Deal şi care putea declara, în context juridic, un stat apt de a fi boicotat economic.

judea-declares-war-on-germany01_k0nsl

Imediat s-a instalat boicotul economic mondial al Germaniei, un boicot atât de asiduu, încât pe nici un raft de magazin al lumii nu mai puteai găsi un produs având inscripţionat Made in Germany. Un membru al conducerii reţelei de magazine Woolworth mi-a mărturisit că, atunci, au trebuit să arunce în râu farfurii şi ceramică germană în valoare de milioane de dolari. Magazinele cu marfă germană erau, la rândul, lor boicotate şi cetăţenii pichetau cu pancarte pe care scria “Hitleriştii!” sau “Asasinii!” – aşa cum se face uneori în Sud. Într-un magazin Macy (reţea condusă, paradoxal, de familia evreiască Strauss), o femeie a găsit o pereche de ciorapi vechi de 20 ani, cu eticheta Made in Germany. Imediat magazinul a fost boicotat şi pichetat de sute de cetăţeni cu pancarte antihitleriste.

În timp ce acestea se petreceau în lume, repet, în Germania nimeni nu se atinsese de un fir de păr al vreunui evreu. Nu exista suferinţă în rândul evreilor. Nu exista foamete. Nu erau crime. Nimic. Evident, germanii au spus: “Cine sunt aceste persoane care declară boicot împotriva noastră şi ne aduc oamenii în şomaj şi ne fac să ne îngheţe industria?! Cine sunt ei, ca să ne facă aşa ceva?!”. Erau evident indignaţi. Unii au început să picteze zvastici pe magazinele evreilor. Lucru normal. De ce s-ar fi dus un german să-şi dea banii unui proprietar de magazin din aceeaşi etnie cu cei care îi înfometau ţara prin embargoul mondial, pentru a face Germania să îngenuncheze şi apoi să vină să-i dicteze cine să fie premierul sau cancelarul? Era ridicol. Boicotul mondial a mai continuat ceva timp. Dar, de-abia în 1938, când un tânăr evreu polonez a împuşcat un diplomat german în ambasada Germaniei din Paris, germanii au devenit într-adevăr duri cu evreii din Germania. Astfel au apărut vitrinele sparte şi luptele de stradă şi tot ce cunoaştem.

Acum, cu toate că nu-mi place cuvântul “antisemitism” (pe care-l consider un nonsens), dar dumneavoastră vă spune ceva, îl voi utiliza în continuare. După cum vedem, supremul motiv pentru care în Germania a explodat antisemitismul şi resentimentele împotriva evreilor era responsabilitatea lor pentru izbucnirea primului război mondial şi boicotarea mondială a Germaniei. Şi, în final, se vede că ei deveneau autorii celui de-al doilea război mondial, pentru că deja lucrurile nu mai puteau fi controlate şi era absolut necesar ca germanii şi evreii să-şi încrucişeze săbiile într-un război care avea să decidă odată pentru totdeauna cine va supravieţui şi cine va pieri.

În acea perioadă, trăiam în Germania şi ştiam că germanii deciseseră că Europa urma să fie sau creştină sau comunistă; nu exista cale de mijloc. Şi germanii se deciseseră: aveau să încerce să menţină o Europă creştină, pe cât posibil. Şi au început reînarmarea.
În noiembrie 1933, SUA au recunoscut oficial Uniunea Sovietică. URSS devenea foarte puternică, iar Germania şi-a dat seama că:
“dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”.

Aşa cum azi, în America, spunem “dacă nu suntem puternici, curând vine şi rândul nostru”. Iar guvernul nostru cheltuieşte 84 miliarde de dolari pentru apărare. Şi apărare împotriva cui? Apărare împotriva a 40 000 de mici evrei care au luat puterea la Moscova, după care, prin varii metode, au obţinut comanda în atâtea ţări ale lumii.

Ce putem face nu, azi, în pragul celui de-al treilea război mondial? Dacă acţionăm rapid, poate salvăm nişte vieţi care ar putea fi ale fiilor noştri. Fiii dvs. ar putea fi chiar în seara aceasta chemaţi sub arme şi dvs. nu ştiţi, aşa cum englezii nu au ştiut în 1916, în Londra, că sioniştii făceau un târg cu cabinetul de război britanic, pentru a le trimite cei mai buni copii să moară într-un război absurd ca toate războaiele. Dar cine a ştiut de asta în SUA, la vremea respectivă? Nimeni.

Nimănui în SUA nu i se permitea să ştie asta. Dar cine a ştiut sigur? Preşedintele Wilson a ştiut. Colonelul House a ştiut. Alţi oameni din interior au ştiut. Mă întrebaţi dacă eu am ştiut? Ceva idei aveam, pentru că eram omul de legătură al lui Henry Morgenthau Sr., în 1912, în timpul campaniei în care Wilson a fost ales, şi circulau zvonuri prin birouri la vremea aceea. Eram omul de încredere al lui Morgenthau, care era preşedintele Comitetului de finanţare, eram omul de legătură între el şi Rollo Wells, trezorierul.
Deci am asistat la şedinţele lor, cu preşedintele Wilson în capul mesei. Toţi ceilalţi erau acolo şi îi auzeam cum îl bombardează pe preşedinte cu chestiunea impozitelor şi a situaţiei grave a lui Federal Reserve Bank şi îi auzeam cum îl îndoctrinează pe preşedintele nostru cu teorii sioniste. Judecătorul Brandeis şi preşedintele erau acolo şi vorbeau, îi văd şi acum, aproape unul de altul, la fel de lipiţi ca degetele unei mâini. Preşedintele Wilson, când venise la discuţii să afle despre ce este vorba, era la fel de neştiutor ca un nou-născut.

Aşa am fost noi, americanii, atraşi în primul război mondial, în timp ce dormeam cu toţii. Ne-am trimis copiii în Europa, pentru a fi măcelăriţi! Dumneavoastră ştiţi ce fac evreii de Ziua Iertării, care credeţi că este aşa de sacră pentru ei? Eu ştiu, pentru că am fost unul din ei. Ceea ce spun nu este din auzite. Sunt aici să vă prezint fapte. În Ziua Iertării, ca evreu, intri în sinagogă şi rosteşti o rugă, singura rugă care te obligă să rămâi în picioare. Această rugă scurtă se repetă de trei ori: ea se numeşte Kol Nidre. Ruga se referă la un acord pe care-1 faci în clipa aceea cu Atotputernicul Dumnezeu, în sensul că orice promisiune, declaraţie sau jurământ pe care-1 vei face în următoarele 12 luni să fie nul şi neavenit. Jurământul nu va fi jurământ; promisiunea nu va fi promisiune. Acestea nu vor avea nicio valoare. Cu atât mai mult, Talmudul reaminteşte evreului că ori de câte ori face o promisiune sau un jurământ, să nu uite că legământul făcut sub Kol Nidre, de Ziua Iertării, îl scuteşte de respectarea lor.
Deci, cât de mult ne putem noi baza pe loialitatea evreilor? Ne putem baza pe loialitatea lor la fel de mult cât s-au bazat germanii pe loialitatea lor, în 1916. Şi, fără îndoială, noi, americanii, vom avea aceeaşi soartă pe care au avut-o germanii, şi din aceleaşi motive.

Iata si varianta audio a discursului :

 

Articol preluat din revista Lumea nr. 7/2010, Discurs tinut de Benjamin H. Freedman, consilierul presedintelui W. Wilson, in 1961.

Alte surse:

http://iamthewitness.com/audio/Benjamin.H.Freedman/1961.Discours.Hotel.Willard.htm

http://www.sweetliberty.org/issues/israel/freedman.htm

http://en.wikipedia.org/wiki/Benjamin_H._Freedman

Alte postari similare:

Hitler – Mesia sau Antihrist?

Planul elitelor pentru o noua ordine sociala

O viata intreaga in sclavie !

Despre Cristian Terran
Nu crede nimic! Caută singur adevărul!

93 Responses to De ce au ajuns germanii să-i omoare pe evrei… Cine a declanşat şi la ce au folosit războaiele mondiale

  1. ionelcoroiu says:

    invatati,invatati,invatati !!!

    • Dromichete says:

      Tare de tot articol. De mult nu mai m-am distrat cinstind asemenea povesti. Alora de la TimesNewRoman nu le-ar fi trecut prin cap sa scrie ceva asa de haios. Intamplator, zic… nu aveti cumva si povesti de Ion Creanga sau fratii Grimm ?

  2. Pingback: Benjamin Freedman – evreul khazar care a deconspirat toata mafia evreiasca a sionistilor talmudisti! Acesta sustinea in anii ’30 ca termenul de “antisemitism” ar trebui scos din dictionarul englez deoarece functioneaza ca o sperier

  3. antihrist says:

    Felicitari pentru munca depusa.

  4. urbos says:

    Ma fofirleaza, da de unde le sti tu asa de bine pe toate acestea? Auzi tu, micule istoric, cind te-au eliberat de la Socola? Pui de lepra, ma kak pe tot articolul tau, o salata de ciuperci otravite, cu un vocabular semianalfabet, un gunoi de minciuni rar intilnit. Hai zi-mi tu bestie, ce tablou ai deasupra patului, a lui horia sima sau a lui corneliu zelea codrenu?, blestematii ciumati ai neamului romanesc!
    Castravete, de acum ai grija cind traversezi strada, priveste bine in toate partile, sa nu te striveasca vreo masina, asa se pot intimpla multe din vreo neatentie. Vezi ca prietenii tai islamistii nu te vor putea ajuta.

    • Cristian says:

      ohooo…deja nu mai pot dormi de frica ta ! Desteptatia ta, te anunt ca acest articol nu e capodopera mea, ci a celui mai sus amintit, care a facut parte dintre cei care au faurit toate astea. Daca nu ai vazut sursele de la final inseamna ca esti doar un alt dobitoc ce abia a intrat pe internet.

      Ma bucur ca te-ai enervat in halul asta… asta inseamna sa te supere adevarul. Habar nu am ce treaba au islamistii cu asta dar te asigur ca si pe ei ii pot baga in aceeasi oala cu evreii.

      Cat despre masini care pot derapa pe trotuar, te asigur ca nu-mi e frica de nici un sociopat care ar incerca sa atenteze la viata mea…cu atat mai putin cat nu dau doi bani pe ea.

      Ne vedem intr-o viata viitoare. Sper sa-ti schimbi comportamentul pana atunci!

      • …cu atat mai putin cat nu dau doi bani pe ea.
        ar trebui sa filozofam la o bere si sa punem globul la cale 😀 ma numesc Ungureanu Catalin si doresc sa trecem la vorbe fata in fata cat mai multi , macar romani ,fara frica si cu stima pt cei ce si-au rupt lanturile

      • radhu says:

        Mai nemernicule, ce ai scris mai sus se numeste amenintare. Esti deja subiect activ al acestei infractiuni. Daca cel amenintat a luat in serios ce ai scris si merge la politie, ai belit pula impreuna cu ma-ta, idiotule. Amenintarea cu moartea este cea mai grava.

      • Solomon says:

        Doamne câți antisemiți, rasiști, bolnavi, naționaliști îngustați in cap avem in tărișoara asta! As fi vrut intre comentarii sa vad o dezbatere pe aceasta tema cu argumente solide cu fapte înregistrate in istorie și ce citesc in schimb, niște comentarii puerile ale unor manipulați de articole fără fond, oameni care nu-si cunosc istoria si oameni care pur si simplu urăsc alte ființe pentru simplul motiv ca-s de alta rasa.

        A, si daca te numești nationalist nu înseamnă ca-ti iubești tara, iar daca iți iubești tara nu înseamnă ca ești imediat nationalist.

        Mai este aici si O românca pasionata de istorie care spune despre israeliți ca-s neam turcic?!?!? Mai fata, mai recitește cărțile de istorie ci cultura civilizațiilor de la Biblioteca Naționala a României.

    • sutcivni says:

      Urbos? Esti Khazar-Sionist? Mama voastra de tradatori si pustiitori… In Caucaz cu de-ai ca tine! Te-am declarat PERSONA NON-GRATA! Fugi cat mai ai timp… LEGIUNEA e pe urmele tale.
      Continua TREABA Cristian…..

      • urbos says:

        Fugi cat mai ai timp… LEGIUNEA e pe urmele tale.==========
        Kakam-as pe legiunea ma-tii imbecil. In ceea ce priveste fuga eu zic ca ti s-ar potrivi tie, scremutule. Ai incurcat tataie socotelile, evreii nu mai sint cei din 1940, azi stiu bine sa incheie socotelile si vai de cei ce scuipa in ciorba altuia, asa ca ia-o usurel ca dai de bucluc castravete.

    • Gigel Dobrica says:

      fratica, daca te supara articolul, nu-l mai citi, ca eu nu am intrat pe pagina asta ca sa-ti citesc tie opinia cretina si nemultumirea ta. NU-ti convine… du-te si da-ti foc singur ca iti aduc eu benzina (gluma buna…Razi!).

    • Dinu Coman says:

      Mai…”sobru” ! Tu crezi ca germanii nu au stiut ce fac… Japonia si Italia de ce a facut front comun cu Germania ¿! …de prosti ¿! Nu; nicidecum ! „Aliatii” cacaciosi si lasi au fost speriati de moarte de sistemul financiar-economic pus la cale de Hitler ! Acest sistem intern si autonom , care a scos Germania din colaps economic a reprezentat un pericol mortal pentru sistemul financiar si monetar mondial controlat in totalitate de cei mai mari bancheri si industriasi evrei ! Acest sistem financiar german ocolea marile banci internationale , nu avea nevoie de imprumuturi externe, si daca acest sistem expanda in toata lumea „dragii” de evrei luau leapsa ! Si atunci „munca ” si controlul lor mondial de sute de ani (financiar-bancar , dominatia pietelor de pietre pretioase si diamante, productia si vanzarea de armament, industrie, etc.) ar fi fost pierdute pe vecie ! Asadar „aliati” au hotarat ca Germania trebuia invinsa cu orice pret, indiferent de costuri ! Evreii sunt cea mai perversa natie care traieste pe Terra, ei sunt cei care numesc presedinti de state, ei creaza si inventeaza razboaie, cumpara guverne si tari, ridica sau asasineaza politicieni… Mai citeste si tu… (ai vrea tu o lume plina prosti ,care sa devina usor-usor slugile evreilor, dar mai tari cum sant China , Japonia, Rusia, India , etc. care vor face tot posibilul sa distruga dolarul american, si atunci sa vezi unde va fi Israelul pe harta lumii fara ajutor american !

      • Barbu says:

        Din cauza ca sistemul economic german era asa de puternic avea nevoie de aurul scos din gurile celor asasinati ?!?Sistem foarte puternic…Ia pe evrei, du-i la gazare ca sa le poti lua banii…Halal sistem economic ! Si in ceea ce scrii tu se vede aceeasi dorinta de a jefui…Se pare ca o a doua sansa de a-i lichida pe evrei nu va mai apare asa de repede…asa ca pune-ti pofta in cui…

      • Anonim says:

        Bravo frate, păcat ca Hitler nu a reușit sa-în lichineze

      • Hamnibal Anteporcas says:

        ,,sistemul financiar-economic pus la cale de Hitler” ăsta a fost construit pe sistemul ,,am sa-ți dau. Au fost construite societați cu fiecare dintre state(ulterior preluate de URSS , acele sovhozuri) in care ceilalti parteneri veneau cu capital , cu materie prima. De aici rezulta si datoria de 19 miliarde de dolari pe care Germania , s-a dscoperit (de dl GOLBAN) ca iii are datorie fata de Romania.

      • Lucian says:

        ai inceput bine , dar te ai impotmolit in patetism, ură.
        E normal ca un astfel de articol sa declanseze emotii, mai ales la romani , unde emotiile zburda pe campii mai ceva ca Miorița.
        Mai este un tip foarte studios, o viata a studiat, intervievat ofiteri germani, și pe linga asta e si echilibrat, cu sharm. David Irving il cheama, si mai e si documentarul Adolf Hitler The greatest story never told.
        Apropos autorului, nu mai ai articolele cu Hitler, parca erau vreo două, trei,
        Il văd doar pe cel cu Mesia dar nu are link.
        Multumesc pt efortul informării.
        Danke schon si Shalom Aleicum , se poate si fără ură intre noi.

    • io si tu says:

      ba da ii fi si tu vreun pui de jidan ma nu tie rusine analfabetule asa dai tu replica la un comentariu perita chefu de futut

    • pui de comunist ce esti

    • Oroles says:

      Urbos,ce ai tata?Ai spume la gura precum calu la..ghici unde.Esti cumva JIDAN?

    • sireteanu T. says:

      PUISOR ESTI ANTINATURA DE AIA ISTORIA E PLINA DE BUSELI ALE EVREILOR DE CATRE EGIPT, BABILON, ROMANI,SPANIOLI,ETC

    • sireteanu T. says:

      cei ca tine nu trebuie sa respire -sunt antinatura!

    • Adi says:

      Ar trebui sa starpim ovreii de pe aceasta planeta.

    • tirca valentin says:

      orbule-URBOS ))))). istoria nenorocitului tau de popor incepe cind voi ****alesii**timpitului de jehova, ati intrat peste civilizatii linistite pe care le-ati masacrat . istoria voastra este plina de crime ,iar dintre toti criminalii david ***iubitul **jegosului vostru de zeu , ale numai calitati de ***sfint**. evreilor ,de fapt SCITILOR , caci asta sunteti sciti , ati pirjolit babilonul , ati decimat popoare ,ati furat , ati violat , ce mama dracului nu ati facut si nici astazi nu va abateti de la practicile stravechi ale ***eroilor** vostri . ati patruns in palestina si atunci si si acum . veniti la mine roscovanilor sa va citesc eu adevarata voastra istorie , roscaliilor mincinosi si hrapareti . nu va convine ca lumii i-a cazut ceata dupa ochi ? VA ANUNT CA …. IN CURIND O SA VI-L ARESTAM PE ROTHSCHILD care se trage din regii scitiei care au pirjolit babilonul in vremea lui darius persanul . NU UITATI CA ASA CUM AGATHIRSUL SARGAPEITHES (SARPELE DE PIATRA) I-A LUAT CAPUL LUI ARIAPEITHES JEFUITORUL POPOARELOR ,TOT ASA SI NOI ASTAZI VOM DETRONA DINASTIA LUI ROTHSCHILD (SCITUL ROSU).I ODATA CU EL TOATA CLICA VOASTRA DE JEFUITORI MONDIALI .

  5. obiectiva says:

    urbos nu stie cu cine se pune….

  6. Pingback: De ce au ajuns germanii să-i omoare pe evrei… Cine a declanşat şi la ce au folosit războaiele mondiale | Extraterestrii Printre Noi

  7. georgepre says:

    foarte tare articolul, stiam ca evreii conduc lumea, dar detaliile astea m-au spart

    • urbos says:

      Si nu te-a reparat nimeni, geoge-pene? Zi daca vrei o capitala te rezolvam noi ca nici ma-ta nu te va mai recunoaste.

      • kjhgfd says:

        Tu-ti gura matii de evreu imputit. Dintotdeauna evreii au fost niste jivine ordinare. De ani buni ma documentez despre istoria contemporana si gasesc peste tot dovezi ca evreii sunt ciuma acestei lumi. Ce-as mai pune eu mitraliera pe voi.

      • pantherion says:

        răspunsurile lui urbos sunt precum ale dracului prins la colţ la exorcizare, scuipă venin şi foc, fum scoate pe nări şi pe urechi chiar…

    • Marcus Prometheus says:

      Desigur detaliile aceste te sparg, sunt 95% minciuni, si 5% suport pentru ele.

  8. tudorascu claudiu says:

    Este cunoscuta istoria evreilor.stiati ca un evreu venea intr-un oras era ajutat cu o multime de bani de comunitatea evreiasca din acel loc si asta doar ca ei toti sa fie atit de bogati sa poata dicta economic .ma enervat spusele unui premier israelit care a spus intr-o conferinta ca a cumparat toata rominia cu banii jos.si da este adevarat ca ei au infometat asa tare germania inaintea celui de-al 2-lea razboi ,incit germanii au pornit impinsi sa isi faca dreptate.nu sint de acordcu lagarele nemtesti si cu acele crime comise ,dar asa o sa fie in fiecare razboi.va asigur

  9. urbos says:

    tudorascu claudiu spune:========
    Auzi tataie tudorascu castravete, daca chiar ai intentia sa postezi pe forum, du-te bre impotentule si termina macar cele 4 clase primare. Daca ai ramas repetent de 4 ori in generala nu inseamna ca ai absolvit scoala generala. Si zii asa leguma, cam de cind nu practici vorbitul limbii romane ca o tragi cu ortografia ca cela cu plugul. Ba loaza, inainte sa arunci cu pietre in evrei ia si tu abecedarul sa dai macar impresia de intelectual.

    • dacia says:

      Bai URBOS..vad ca iti place „castravetele”….:)…mai scoate-l si tu din gura….sugi mereu la…. el vezi ca se usuca….sau poate vrei sa alegi de aici niste „castraveti” sunt destui romani …:)…

  10. Cristian says:

    Se vede traba ca esti frustrat tare draga Urbos…du-te frate la o femeie, fa-ti timp de tine ca nu e bine. Uite ce poti debita daca nu gandesti coerent. Cel mai mult ma bucura cand vad cat de tare doare adevarul. Bravos frate, ai aratat adevarat fata a voastra fara sa ma chinui sa te intreb eu de vorba. Cred ca e ultimul comentariu al tau pe care o sa-l mai aprob daca vei continua sa te comporti asa. Fa-ti timp de tine, ( mie chiar imi pare rau de tine 😀 ) scoate toata frustrarea din tine si apoi mai intra pe aici.

    Nota: imi pare rau ca a trebuit sa abrob comentariile acestui individ insa cred ca sunt reprezentative pentru cei de teapa lui, care se cred „poporul ales”…

    • urbos says:

      Lasa Cristiane, sa nu-ti para rau de gestul marinimos ca mi-ai permis aparitia postarilor, asa ca gest democratic a pemite si celor dinafara legiunii sa-si spuna parerea. Tot nu veti prezenta un pericol poporului roman, si nici evreilor din tara si mai ales din Israel, cu efectivul vostru usor apropiat de un procent. Cifrele voastre sint minciuni ca de fapt toata propaganda fascista. Si hai sa vorbim si civilizat, eu pot, nu stiu daca si voi sinteti capabili, insasi inveninarea antisemita doreste impulsivitate, minciuna, violenta. Si cum crezi mai Cristiane ca poate cineva normal sa vorbeasca decent cu voi care negati Holocaustul, loviti cu pietre in evrei, instigati la antisemitism, propovaduiti minciuni de o gravitate absurda?. Eu nu vreau sa vin cu lozinci, oricum incalcati legile Romaniei si legislatia internationala care condamna antisemitismul si sint articole penale clare cu cit si cum se pedepseste aceasta crima contra umanitatii. Vreau doar sa va zic cum puteti sa priviti la cer spre Dumnezeu in timp ce nu lasati cele 6 milioane de victime ale Holocaustului sa doarma in liniste?. Adevarat ca nu vom gasi 6 milioane de morminte ale victimelor barbariei fasciste, si stiti de ce? Cenusa a sute de mii de cadavre exterminate in camerele de gazare nu au mormant, executiile in masa a mii de nevinovati civili fara aparare care erau masacrati de bestiile fasciste nu au avut parte de inmormintare, erau aruncati in gropi comune cu sutele cu miile. Pai vezi tu Cristiane in ce consta” superioritatea” voastra, in a incerca sa urmati calea acelor bestii fasciste. Stiu bine ca nu vei posta acest articol pentru ca de data aceasta eu sint cel care spune adevarul, iar voi legionatii va temeti de adevar, voi sinteti sclavii minciunii. Cristiane, de data aceasta nu vin cu amenintari insa am sa-ti spun ceva mai grav, temeti-va de furia lui Dumnezeu.

      • Cristian says:

        Urbos,

        In primul rand arata-mi te rog unde am negat EU holocauastul !
        In al doilea rand nu am facut decat sa postez un discurs, al unui evreu care a spus ca voi ati provocat cel de-al doilea razboi mondial si ca urmare a aparut statul Israel.
        In al treilea rand exista (inca) libertatea de exprimare in Romania.

        Ti-am aprobat postarile pentru ca eu, spre deosebire de altii, consider ca toti au dreptul sa se exprime atata timp cat o fac civilizat.

        Observ ca esti atat de inversunat impotriva tuturor ce nu-ti sunt semeni de sange, incat ai face orice sa ii reduci la tacere. Nu cred ca vei vedea pe blogul meu lozinci antisemite… doar antisistem. Ca din sistemul asta face parte si rasa eveiasaca, care il si conduce in mare parte, in speta cea sionista, nu e problema mea. Ar trebui sa vezi dincolo de ochelarii de cal ce ii ai bine fixati pe cap pentru a ma intelege.

      • O romanca pasionata de istorie says:

        Interesant este ca nu am vazut nici o reactie civilizata a vreunui evreu atunci cand a avut de infruntat critici argumentate. Eu nu inteleg doua lucruri: 1. de ce sunt atat de crizati de ce spunem noi goii (ne-evreii), daca tot ne considera animale (conform Talmudului)? Nu am prea vazut oameni sanatosi psihic care sa se scandalizeze ca aud pasarile ciripind sau pisicile mieunand. 2.de ce atunci cand devoalezi aspecte negative ale poporului evreu devemin antisemiti, iar cand evreii denigreaza non-evreii nu sunt decat oameni care-si exprima liber opiniile? Nenumarate afirmatii emanate de evrei sunt puternic anti-romanesti, dar ei nu fac inchisoare, desi este interzisa o asemenea manifestare in Romania, conform LEGII ROMANE.

      • SS says:

        Urbos,nu cred in Dumnezeul care v-a ales,tu tot te plangi de Holocaust,de aruncare cu pietre in evrei,etc.Dar voi a-ti inceput totul si tot voua nu va convine.Multi oameni au murit din cauza voastra si inca mai mor,dar pe voi nu trebuie sa va critice nimeni sau sa va traga la raspundere plus ca mai gasesti tot felul de citate date de niste evrei sionisti care isi spun parerea despre restul lumii { https://www.youtube.com/watch?v=uodLTwH9BGw–https://www.youtube.com/watch?v=ZoMGij3iU8I}ce va face pe voi sa va credeti superiori.Arianii=Geto-Daci si totusi noi am respectat pe toti si nu am dus razboaie de cucerire ca alte popoare inferioare,ne-am vazut doar de pamantul nostru lasat de stramosi si am incercat sa-l aparam.De peste 2000 de ani popoare migratoare incearca sa ne distruga prin toate mijloacele si vor incerca,dar atata timp cat exista oameni patrioti aceasta tara nu v-a disparea.Ce s-a intamplat in Germania interbelica asa vreti sa se intample peste tot.Voi sa conduceti tot iar restul sa va fie sclavi. Sa va bucurati de razboi,caci pacea v-a fi cumplita.

  11. Pingback: Noutati 2014 | CE-I CU NOI? – un blog educativ despre comportamentul uman

  12. dan 18 says:

    Urbos(Sobru) -Faci poporul evreu de ras, nesimtitule.!

  13. Popescu says:

    @Urbos , tu esti mahh cap de phorrk?, ala de la b1..?, pai du-te bah si fa o laba ca oricum nu se uita nici o femeie la tine, si de zgirciti ce sinteti, bani la prostituate nu dati…temeti-va voi de furia lui Dumnezeu, caci voi ati tirit planeta in doua razb. mondiale si va pregatiti s-o bagati in al 3-lea acu cu Ukraina..!

  14. alina says:

    Pana sa citesc acest articol, nu intelegeam ce are lumea cu evrei… (ii credeam oameni umili si onesti,destepti )hm…acum mi-am dat seama! „Nu scuipi in farfuria unde ai mancat „

    • Gabe says:

      Esti o dovada vie a prostiei :))! Un simplu articol iti schimba impresia despre evrei !

      • Calin Ioan says:

        Si tu esti o dovada vie a nesimtirii…Sau vei fi si tu vreun pui de jidan? Nu se vorbeste asa cu o femeie…dar ce spun eu, din moment ce jidanii (barbati) multumesc dumnezeului lor ca nu s-au nascut goimi (dintre „neamuri”), caini sau femei. Sta scris in talmudul vostru, o facatura demonica inspirata de insusi belzebut pe care il pupati in dos si caruia v-ati vandut de milenii sufletele pentru a mosteni bogatiile pamantului. Sta-v-ar in gat tot aurul pe care l-ati furat de la „goimi” ca voi in palestina nici apa potabila nu aveti ca trebuie s-o importati de la turci. O sa vina vremea cand veti simti pe pielea voastra ce inseamna ochi pentru ochi si dinte pentru dinte…sintagma pe care tot voi ati promovat-o. Nu uita puisor, totul se intoarce…vorba aia a noastra valaha…”fie roata si patrata, tot se-ntoarce ea odata”. Pana atunci, paste fericit la purimu sau hanuka voastra sau ce dracu de sabate mai tineti voi. Cand mai comentezi despre valahi (geto-daci) adu-ti aminte ca noi nu am fost si nici nu vom fi un trib nomad supus unui dumnezeu salbatic si insetat de sange. Pa!

    • Alina, ca sa n te mai injure un tolomac ca „Gabe”, citeste, te rog, cartea care incepe cu episodul nr. 1 si se termina cu nr. 50, urmarind aceste linkuri:

      1) http://www.altermedia.info/romania/2014/02/11/inselatoria-secolului-xx-1/
      50) http://www.altermedia.info/romania/2014/04/08/inselatoria-secolului-xx-50/

      Succes!

      • Alina, ca să găseşti link-urile următoare, înlocuieşti cifra din faţa ultimului sleş: de ex., acum ai „…xx-1/”. ca să intri în următorul episod, copiezi primul link, iar în final înlocuieşti „…xx-2/”.
        Lectură plăcută şi, sper, lămuritoare!

  15. Pingback: HOLOCAUSTUL: GOGORIŢA DIABOLICĂ | Justitiarul National – revista de investigatii

  16. Danny says:

    evreii l-au crucificat pe Iisus, de fapt au fost niste fricosi, si au pus pe altul sa-l crucifice. asta spune tutul despre caracterul lor!

    • Marcus Prometheus says:

      Sunt 2 posibilitati:
      Daca e cineva responsabil pentru ca Isus a fost crucificat,
      este Dumnezeu, care a hotarit ca acest lucru era necesar pentru salvarea omeniri.
      (cum ar fi putut evreii sa se opuna la vointa lui Dumnezeu de a salva omenirea prin sacrificiul crucii? Si toata omenirea nu ar fi fost pierduta din lipsa acestui sacrificiu salvator?)
      2 Eventual responsabil pot sa fie declarate pacatele omenirii intregi care au facut necesar sacrificiul cruci stabilit de Dumnezau.
      In orice caz cum ar fi putut evreii sa se opuna la vointa lui Dumnezau?
      DACA SUNTETI CRESTINI NU PUTETI FI DUSMANI A FRATILOR NOSTRI SPIRITUALI EVREI.
      SI NU UITATI CA MANTUITORUL ERA TOT EVREU.

      • O romanca pasionata de istorie says:

        Da, Iisus era un evreu cu ochi albastri, tenul alb si nasul drept, conform scrierilor sale…si se adreseaza cu „Voi, evreii” si „Filistinii”…

      • O romanca pasionata de istorie says:

        Scuze, conform scrierilor vremii sale…asa il descriu contemporanii…ma deranjeaza miscarea antiromaneasca, negarea si fraudarea, ca si ridiculizarea romanilor si a istoriei lor de catre un popor care si-a „manufacturat” toata istoria, ca a fost haituit de pe peste tot datorita actiunilor profunt anti-sociale.
        Da, ma deranjeaza ca se chinuie sa-l „ucida” pana si pe Mircea Eliade si sa-i haituiasca vaduva…ca l-au ucis pe Iorga atunci cand demonstra cu scriei din Evul Mediu cat de falsa era afirmatia evreilor care considerau ca erau in zona parpato-danubiano-pontica inaintea dacilor, desi nici un istoric al vremii nu-si aminteste sa fi intalnit vreun evreu pe acolo (vezi Herodot)….Ma deranjeaza ca l-au omorat pe Culianu si „logodnica” lui evreica s-a si grabit sa ceara asigurarea de viata si sa sustina ca ar fi vrut sa se converteasca…Da, ma deranjeaza ca Legionarii au comis cel mai antiromanesc act ucigandu-l pe Iorga, care mai era si de dreapta…
        Cu siguranta ca nu suntem un popor atat de mediatizat, premiat, ales de zei, autovictimizat ca evreii, dar ROMANII NU S-AU DUS NICIODATA PESTE ALTII si cu siguranta NU AU LUAT PRIN VIOLENTA SAU VICLENIE PAINEA NIMANUI!

      • iulius cezar says:

        Intr-adevar Dumnezeu avea deja planul Lui cu crucificarea lui Isus,dar nu intamplator L-a trimis sa se nasca intr-o familie din Israel si sa moara in Ierusalim ci tocmai pentru a scoate in evidenta caracterul indoielnic si inselator al leprelor de evrei,mai bine zis „jidani”(nu degeaba se spune „bai nu fi jidan!”).

  17. gyut says:

    excelenta munca ta Cristian ,chiar daca a fost un copy paste cu anumite adaugiri de pus in pagina poate deranja foarte mult , si primul lucru de care esti acuzat va fi „antisemitismul” care este arma perfecta in conceptia lor sperand ca nu ai argumente , dar faptul ca acest om pe nume BENJAMIN HARRISON FREEDMAN este chiar un evreu la origine te scuteste pe tine de la a da multe explicatii in ceea ce priveste antisemitismul si intareste si mai mult cele spuse. Ramai perplex cu cata inversunare se lupta acel individ si ameninta cu „capitala” chiar si atunci cand nu are dreptate ,pentru ca cel ce a spus toate astea este evreu .este peste intelegerea mea de ce atata rautate in unii oamenii

  18. Zgabeata Iftode says:

    Sa le multumim evreilor ca daca nu continua WW I nu era Romania Mare. E un paradox dar asta este.

    • Marcus Prometheus says:

      Concluzia absolut corecta daca esti in primul loc patriot roman iubitor de patria si nu prost complotist antisemit plin de ura pentru dusmani inventati si inocenti .
      Numai ca teoriile din articol sunt absolut false.
      1) Nu evreii, ci sarbii & austriecii plus prostia Kaiserului si a Tarului au declansat primul razboi mondial.
      2) Nu evreii-americani au obtinut intrarea a SUA in primul razboi mondial (nici in al doilea).
      Era interesul a SUA ca lumea sa nu cada sub dominatia germana (sau a oricarui singur stat sau alianta)
      3) Nu evreii (a niciunui stat) au obtinut continuarea razboiului in 1916, ci razboiul a continuat de la sine cu imperiul britanic (India, Canada, Australia etc) absolut neatinse de razboiul si din ce in ce mai puternice.

      • Zaharia says:

        Pana la textul tau Marcus nu remarc nimic, dar nimic care sa reflecte o opinie obiectiva. Multumesc Marcus. Stiu, acum si eu voi intra in categoria jidovilor. Mai mult, sunt cel in partea nenorocoasa: in Israel cu tata de origini ashkenazi dar cu mama romanca nu pot fi clasificat de catre rabin ca evreu; iar aici acasa in Romania, sunt jidan oricum…dupa mintea unora.
        Ma bucur ca m-am nascut roman si ca ma pot numi roman; atat timp bunicului meu i-au fost interzise aceste drepturi (nu avea voie sa-si spuna ROMAN) de catre guvernul Gigurtu in mai 1940, mai mult, evreii prin lege erau cetateni de categoria a doua.

        Sa ne amintim de aducerea in tara a printului Carol de Hohenzollern care a insemnat pentru evrei instaurarea unui regim opresiv unde prima Constitutie moderna (model belgian) adoptata in 1866 in loc sa acorde dreptul la cetatenie pentru locuitorii evrei considerati pamanteni sau romani de rit izraelit, i-a transformat prin articolul 7 in apatrizi.

        Doar liderii Revolutiei pasoptiste pe ideea recunoasterii rolului evreimii cer in Doleantele Partidei Nationale in Moldova, emaniciparea israelitilor, iar in Proclamatia de la Islaz, la punctul 21 se face dreptate pentru toate natiile de alta religie decat cea crestina-Emanciparea israelitilor si drepturi politice pentru toti compatriotii de alta credinta.

        Asa ca mai frati romani, noi toti, indiferent de natie sau religie, haideti a ne facem tara mare iarasi si sa muncim alaturi pentru bunastarea noastra asa cum meritam.

        Sper sa vina cineva cu argumente si sa-mi spuna ca nu merit sa ma numesc ROMAN!

      • Tom says:

        Asta e ceea ce tu vrei sa ne faci sa reflectam dupa ce am citit o mega confesiune din partea unui evreu ?????? Sau indoctrinarea din tine da rezultate si acum si mai presus nu ar trebui sa avem liber arbitru in gindire..????? Asta e ceea ce ne au invatat comunisti la istorie pe vreamea lui nea’ Nicu….nu realitatea…E atit de greu sa crezi intr un boicot international , intr un complot, care sa va asigure voua , evreilor , perpetuarea speciei…????

  19. Pingback: Declaratia Balfour promitea camin national jidanesc, nu stat evreiesc | AlterMedia România

  20. In acest articol ar fi bine sa fie eliminat termenul de evreu si inlocuit cu termenul de iudeu sau jidan. Evreii sunt una, jidanii sunt altceva … Ca majoritatea jidanilor au adoptat religia iudaica asta e una, dar asta nu inseamna ca jidanii sunt evrei adevarati ci iudei sau adepti ai religiei iudaice. Jidanii sunt acei vorbitori de idis, de origine mongolo-turca, din vechiul neam khazar, frati cu hunii si tatarii, niste pradatori navalitori, care isi spun ashkenazi intre ei si care nu au nicio treaba cu poporul semit evreu, sefard, decat ca majoritatea au adoptat aceasi religie. Deci cand te legi de un jidan de religie iudaica nu devi antisemit deoarece jidanii nu au origine semita ci khazara. Arabii sunt la fel de semiti ca si evreii sefarzi, adevaratii evrei din Orientul mijlociu. Israelul este practic cel mai antisemit stat deoarece prin holocaustul palestinian a ucis nenumarati arabi care sunt semiti. Paradoxal deci, jidanii care se considera victimile antismitismului (lol) sunt cel mai antisemit popor.
    Gogorita cu antisemitismul este una din marile inselatorii ale secolului 20 de care au profitat si profita din plin jidanii http://www.altermedia.info/romania/2014/10/06/diferenta-dintre-evreu-iudeu-si-jidan/

  21. Romanul says:

    Pentru Urbos….ca sa poti acuza pe cineva de antisenitism mai intai trebuie sa fii semit …stii bine ca nu esti …esti doar un khazar cu nasul de papagal imperial si palid ca un vampir infometat a carui casa ca probabil oricarui alt jidan imputit pute a hoit….askerii sunt doar niste falsificatori niste mincinosi o natie infecta care din greseala a dat peste iudaism si precum un popor complexat la adoptat repede doar pentru ca ziceau ca sunt alesii lui Dumnezeu si va amageati cuideea ca o sa conduceti lumea…in schimb a-ti fost alesi doar pentru a devenii niste paria ai ymnitatii alesi sa fiti urati si sa fiti starpiti….ne-am pricopsit cu voi pe meleagurile noastre sfinte dace dupa rascoala cazacilor din 1658 care a fost un mic Holocaust ….dar anunta un inceput al urii impotriva rasei voastre infecte….trebuia sa va fii omorat si noi la momentul oportun …insa v-am tolerat pentru ca mai apoi sa realizam de ce vroiau sa va taie capetele Cazacii….am mai ratat o sansa sa scapam de vreo 500.000de capuse in Al doilea razboi….mama cum ar fi fost fara voi….dar nu e nimic cine spus ca istoria se repeta probabil se gandea ca din secol in secol prinde bine un holocaust ca si sobolanii ..lumea trebuie sa se mai deratizeze de voi….mi se falfaie ca ntisemitismul e pedepsit de lege….am o conditie medicala care ma obliga sa ma sterg la fund doar cu pagini din Talmud se numeste ma doare in cur de jidanii imputiti….nici macar de spun bu erti buni….pentru ca si ala putea….cind era din khazari….de aia va ardeau……nu erati buni de nimic….sunt suparat pe Hitler….ca nu si-a terminat treaba si a permis ca mata sa scape cumva si tu sa fii avortat anal….nu,nu este o anomalie a jidanilor asa sunt sarcinile la ei de aia se explica ca sunteti toti de cacat…..de comemorare holocaustului beau o sampanie in cinstea nemtilor. ..nu va flatati ca stim cu totii ca sunteti putini prea putini pt a conduce lumea si stim cine sunteti si ar trebui sa dormiti iepureste ….ca nu se stie cand ne apucam iar de canal si s-ar putea nevoie de experienta voastra din lagarele de munca……daca vrei iti trimit si tie un sul de Talmud igienic ….sentimentul cand te stergi cu el este inaltator…..mars afara din tara mea jidan infect.

    • chircutz says:

      De acord cu ce spui aici, dar, pentru Dumnezeu – de ce maltratezi limba română? Ex.:
      1. „…si precum un popor complexat la adoptat repede doar pentru ca ziceau ca sunt alesii lui Dumnezeu… – „l-a adoptat”, nu „la adoptat”!;
      2. „…in schimb a-ti fost alesi doar pentru a…” – „ați fost aleși”, nu „…a-ți fost aleși…”!;
      3.”…pentru a deveni niște paria…”, nu „…pentru a devenii niște paria…”!;
      4. „…să vă fi omorât…”, nu „…să vă fii omorât…”!;
      5. …. etc., etc.!

  22. Pingback: Selectie de articole care prezic holocaustul | AlterMedia România

  23. jean boldor says:

    Acest articol este fals, nu are baza istorica si este scris din ignoranta sau ura ipotriva evreiilor. Biblia crestina ne invata ca Israelul se va infiinta ca stat cu mii de ani in urma. Si profettiile din Biblie se vor implinii .Am terminat teologia in Canada. Miultumesc

    • Acest articol este transcris dupa un discurs al lui Benjamin Harrison Freedman. Daca tu esti atat de ignorant incat sa nu il iei in calcul e problema ta. Nu dau doi lei pe ce ne invata biblia crestina. Incearca sa vezi mai departe de valul ce ti-a fost pus pe ochi!!! Doar asa poti sa te consideri o persoana libera. Nu e cazul tau draga Jean.

    • FreeYourMind says:

      Prin Vechiul Testament satanicul Iahve le-a promis o tara daca evreii respectau anumite conditi si nu pacatuiau … evreii popor tare necredincios si pacatos au dat-o in bara de atatea zeci de ori in fata lui Iahve ca intr-un final au fost osanditi de acesta la vesnica pribegie, iar evreii adevarati stiu asta si se impotrivesc sionismului …. lol, http://m.trilulilu.ro/adevarul-spus-din-gura-unor-evrei-adevarati-ascult

  24. felicitari pt postare!in sfarsit incepe sa iasa adevarul la iveala…romanii, si nu numai,cunosc o istorie falsa,fabricata de comunisti,evrei,masoni si altii asemenea.e timpul sa se afle adevarul,fie si numai pt a impiedica istoria sa se repete;si nu luati in seama elemente ,ca cel de mai sus,care latra nepuntiincioase si incearca,cu ultimele puteri,sa manevreze masele.

  25. molete daniel says:

    O istorie denaturata sau periata politic duce informatii denaturate generatiilor noi.
    Pe aceste tertipuri sau bazat intotdeauna, ura si dispretul rasial sau religios.
    Finaul evenimentelor a fost aproape intotdeauna la fel, moarte si razboi.
    Cu cat istoria este curat relatata cu atat

  26. mister Q says:

    Adevarul este precum untdelemnul. Iese intotdeauna la suprafata. Tot respectul pentru individul care isi depaseste conditia de rasa, etnie, care considera prioritara apartenenta la specia umana si se comporta ca atare. Ceilalti, precum „urbos”, sunt subspecii si mai au mult pana sa intre in randul oamenilor. Diferenta o face ratiunea emotionala.

  27. john says:

    Ma tot intrebam: ce-o fi avut Hitler cu saracii evrei? Cu tiganii imi dau seama ce-a avut …

  28. Vasile says:

    Daca cititi vechiul testament si noul testament al Bibliei veti vedea diferenta intre cei doi Dumnezei. Pentru ca nu sint unul si acelas. In vechiul testament este vorba despre Iehova un spirit rau, gelos, razbunator, iar in noul testament este vorba despre Dumnezeu Prim-Creatorul. Este diferenta mare intre ei. Atunci cind Iluminati au scris Biblia si bineinteles au modificat si cenzurat mesajul lui Iisus au atasat si vechiul testament care de fapt nu ar fi trebuit sa fie inclus in Biblie. Au adaugat tot felul de minciuni doar ca sa poata manipula divide si conduce lumea.
    Va dau aici un link al adevaratului Iisus si al adevaratului mesaj in noua scriptura.

    Daca cititi si din invataturile maestrului Ramtha acolo veti afla cine de fapt este Iehova ala al evreilor.

  29. cristytepes says:

    Reblogged this on Cristian The Impaler.

  30. cristytepes says:

    Secretul lui Iuda

    Capitolul 11 din Soarele Negru de Peter Moon

    Secretul lui Iuda

    Aşa cum am precizat mai devreme, Jan are numeroase contacte cu

    societăţile secrete din Germania. Unii dintre indivizii pe care ii cunoaşte au

    peste 90 de ani şi s-au implicat in aceste tradiţii dinainte ca Hitler să se

    amestece in ele. Mulţi dintre ei işi datorează longevitatea faptului că sunt

    vegetarieni şi că au o dietă foarte sănătoasă. S-ar putea să vă surprindă, dar

    motivaţia fundamentală a acestui vegetarianism este principiul ahimsa. Acest

    cuvant sanscrit inseamnă „non-violenţă”. Potrivit doctrinei ahimsa-ei,

    intreaga viaţă reprezintă un tot unitar şi nici o creatură vie nu ar trebui să

    sufere de violenţă sau durere. Din acest motiv, aceşti vegetarieni nemţi refuză

    să mănance carne.

    Jan nu este membru al nici uneia din aceste societăţi, nici neonazist.

    Nenumăratele informaţii pe care le-a strans le-a primit in aceeaşi manieră

    sincronă in care am primit eu informaţiile referitoare la fenomenele de la

    Montauk şi la alte subiecte ezoterice conexe. Avem multe lucruri in comun,

    dar nu mi-am propus să transmit imediat mai departe tot ce mi-a spus. A fost

    necesar mai intai să asimilez informaţiile primite de la el, iar apoi să le plasez

    intr-un context mai larg, mergand astfel un pas mai departe.

    58

    Cand Jan van Helsing a inceput să vorbească, mi-am dat pe loc seama

    că ascult cea mai reală variantă a istoriei celui de-al Treilea Reich, mai

    apropiată de adevăr decat tot ce am citit vreodată in cărţi. Nu numai că era

    relatată de un german, dar Jan dispune de conexiunile relevante, avand acces

    la o tradiţie incă vie şi absolut secretă.

    Jan mi-a explicat că după căderea zidului Berlinului, anumite

    informaţii ţinute pentru atunci secrete nu au mai putut fi ocultate. Diferite

    societăţi secrete precum Cavalerii Templieri, sever reprimate in timpul

    regimului comunist est-german, s-au bucurat in sfarşit de libertatea de a

    spune ceea ce au fost nevoite să păstreze foarte mult timp in taină. Jan a fost

    de acord să imi dezvăluie tot felul de informaţii, care au devenit apoi puncte

    focale ale investigaţiilor mele.

    Din păcate, Jan a fost puternic obstrucţionat in propriile sale cercetări.

    După ce a scris o carte in care a dezvăluit toate aceste informaţii, a fost

    investigat de guvernul german cu scopul de a fi pus sub acuzare. Procurorul

    general al Germaniei i-a interzis lucrarea şi i-a dat o amendă atat de mare

    incat l-a ruinat financiar.

    Titlul cărţii lui Jan este Societăţile secrete şi puterea lor în secolul XX.

    A fost scrisă in limba germană şi a devenit rapid un best-seller cu peste

    50.000 de exemplare vandute in intreaga Europă. Din cauza acestei

    popularităţi, guvernul german a interzis-o, sub pretextul că „incită masele la

    ură”. Subiectul cărţii se referă in primul rand la aspectele conspiraţiei politice,

    incluzand doar cateva capitole referitoare la ocultism. Principala controversă

    cu care a fost nevoit să se confrunte Jan se referea la chestiunea evreiască. El

    a inclus in carte Protocoalele înţelepţilor din Sion, un document pe care

    istoricii convenţionali il consideră un fals. Istoricii conspiraţionişti nu sunt de

    acord cu această părere. Un lucru este cert: chiar dacă Protocoalele ar fi o

    invenţie, ele reprezintă exact mijloacele pe care le-ar folosi orice grup,

    precum Iluminaţii, pentru a controla politica mondială. Oricare ar fi adevărul

    in legătură cu Protocoalele, este evident că includerea lor intr-o carte nu-ţi va

    atrage simpatia unor organizaţii precum B’nai Brith sau Liga Anti-Defăimare.

    În ceea ce mă priveşte, trebuie să recunosc că Jan s-a dovedit un

    prieten loial şi sincer. Din păcate pentru el, o parte din informaţiile ezoterice

    revelate în cartea sa sunt uşor de interpretat greşit. Din această perspectivă,

    consecinţele s-au dovedit dramatice pentru el, cu atât mai mult cu cât a fost

    luat în vizorul politicienilor. Deşi Jan afirmă negru pe alb în cartea sa că nu

    este antisemit, mas-media s-a grăbit să-l acuze că ar fi susţinut inexistenţa

    Holocaustului. Poziţia lui Jan este însă diferită. El a explicat pe un număr

    considerabil de pagini că adevăraţii evrei nu fac parte din nici o conspiraţie.

    Deşi a fost tratat incorect de criticii săi, problema cu care s-a

    confruntat Jan este de inţeles. De aceea, inainte să continui cu revelarea

    informaţiilor primite de la el, doresc să elucidez odată pentru totdeauna

    chestiunea evreiască.

    Principala problemă legată de cartea lui Jan este faptul că predispune

    cititorul către judecarea extrem de aspră a anumitor categorii de persoane.

    Deşi atitudinea guvernului german, de interzicere a cărţii pe piaţa germană, a

    fost incorectă, este totuşi uşor de inţeles. Imigraţia masivă in Germania a

    59

    schimbat dramatic cultura acestei ţări. Am constatat personal că amestecul de

    culturi in această ţară este chiar mai mare decat in Statele Unite. Cultura

    ariană originală a trecut in umbră, ceea ce explică apariţia neonazismului şi a

    altor curente pline de ură. Ironia sorţii face ca roata să se fi intors, ştiut fiind

    că civilizaţia ariană indo-europeană a distrus in trecut diferitele culturi ale

    indigenilor din intreaga lume.

    Jan mi-a explicat printre altele că simbolurile francmasone pe care leam

    văzut in Frankfurt sunt rezultatul influenţei şi puterii de control a evreilor

    asupra Germaniei de astăzi. El susţine că facţiunile evreieşti conduc practic

    ţara. Cartea sa aduce dovezi in acest sens, dar nu ştiu in ce măsură acestea

    sunt in totalitate adevărate. Ceea ce ştiu cu siguranţă este că Germania

    continuă să plătească şi astăzi daune de război statului Israel. Foarte mulţi

    germani trăiesc un resentiment din această cauză. Unii au ajuns chiar să

    creadă că cel de-al Doilea Război Mondial a fost o manipulare a sioniştilor

    pentru a-i determina pe germani să finanţeze crearea statului Israel. Acest

    mod de a gandi este frecvent intalnit in Germania.

    La un moment dat in timpul conversaţiei noastre, Jan a insistat să

    inchid reportofonul. Dorea să-mi spună ceva despre care nu ai voie să

    vorbeşti in Germania, deşi am descoperit ulterior că apărea tipărit in cartea sa.

    Deşi mi s-a părut că exagerează cu dramatismul, i-am făcut pe plac şi am

    inchis reportofonul. Secretul pe care dorea să mi-l reveleze se referea la

    Cavalerii Negri. Potrivit investigaţiilor sale, aceştia sunt moştenitorii legitimi

    ai Cavalerilor Templieri, arşi pe rug de către Inchiziţie. Jan mi-a spus că

    naziştii s-au folosit de Cavalerii Negri pentru a pune mana pe un document

    străvechi care le-a aparţinut candva templierilor, iar inainte triburilor din

    Israel. Preţiosul secret conţinut in acest document este acela că scribii ebraici

    il identifică pe Dumnezeul lor cu El Shaddai, Arhanghelul căzut sau Satan.

    Această informaţie poate părea şocantă credincioşilor fanatici. Se pare că a

    avut un asemenea efect şi asupra liderilor arieni, inflamandu-le

    antisemitismul.

    După părerea mea, chiar dacă informaţia este adevărată, interpretarea

    ei este complet greşită. Identificarea „Bestiei” cu Dumnezeu in orice religie

    reprezintă o referinţă ezoterică a faptului că planul fizic are ca număr de cod

    energetic 666. Am vorbit despre acest lucru in lucrarea Piramidele din

    Montauk, in care am explicat că numărul Bestiei (calculat conform

    principiilor numerologiei) este 26, la fel ca şi numărul lui YHWH (numele

    corect pe care il atribuie lui Dumnezeu evreii, citit Iehova sau Yahve). Vă

    reamintesc că ne aflăm intr-un univers a cărui construcţie se bazează pe

    atomul de carbon, care conţine şase neutroni, şase electroni şi şase protoni.

    Simbolismul ezoteric consideră conceptul de Bestie o metaforă a unui

    principiu extrem de profund, implicat direct in crearea universului. El devine

    un „Dumnezeu” care poate fi adorat numai in aspectul său inferior. Este

    evident că această neinţelegere legată de numărul 666 sau de Bestie a condus

    de multe ori in trecut la incitarea la ură impotriva evreilor sau a altor grupuri

    sociale. Este curios faptul că formula prin care putem recunoaşte structura

    universului in care trăim a fost interpretată intr-un mod atat de greşit,

    generand teamă şi respingere. Teama nu este altceva decat un demon care ne

    impiedică să descoperim adevărata natură a lucrurilor.

    60

    Referinţa de care am vorbit mai sus, care il identifică pe Dumnezeul

    evreilor cu El Shaddai, nu este singura afirmaţie care a determinat autorităţile

    germane să interzică lucrarea lui Jan. Cartea sa include şi alte citate din Noul

    Testament sau din Talmudul evreiesc, dar acestea mă preocupă mai puţin.

    Ceea ce mă interesează pe mine sunt tradiţiile ezoterice ale umanităţii, care,

    dacă sunt studiate corect, revelează unitatea fundamentală care stă la baza

    intregii existenţe. Din această perspectivă, evreii, musulmanii, creştinii,

    arienii şi orice alt grup social, cu toţii ocupă un loc egal pe Roata Vieţii. Cu

    toţii suntem integraţi in aceeaşi reţea. Diferitele facţiuni sunt ca nişte pete

    colorate care consideră că nuanţa lor este cea preferată de Dumnezeu. Numai

    cei care intră in rezonanţă cu aspectul lor creativ cel mai inalt pot vedea

    lucrurile din perspectiva Creatorului, privind cu egală ingăduinţă toate

    nuanţele in care este colorată Roata Vieţii.

    Din nefericire, manipulatorii umanităţii au creat religiile intr-o

    manieră care să le permită să controleze emoţiile credincioşilor şi inclinaţiile

    politice ale maselor. Adevărul interior al acestor religii nu este cunoscut decat

    de nişte elite foarte reduse ca număr.

    Religia a găsit intotdeauna o cale pentru a polariza umanitatea.

    Oricare ar fi adevărul relativ cu privire la rolul potenţial adversar al evreilor

    in societate, nu există nici o indoială că lucrarea lui Jan a creat o polarizare la

    nivelul guvernului german, dar şi al diferitelor grupări de evrei. Atunci cand

    ne ocupăm de subiecte atat de controversate ca naziştii şi conexiunile lor

    mistice, nu avem dreptul să ne impiedicăm de o gandire polarizată care

    include judecăţi de tipul „cutare este bun” şi „cutare este rău”.

    După părerea mea, cel mai interesant aspect legat de evrei nu este cel

    politic sau conspiraţionist, ci natura sacră a alfabetului lor ebraic despre care

    am discutat pe scurt in Piramidele din Montauk. Această descoperire ii

    aparţine lui Stan Tenen, care merită să-i fie recunoscute meritele, intrucat şi-a

    petrecut mai bine de un deceniu studiind acest subiect. In esenţă, opera lui

    susţine că dacă faci o secţiune intr-o gogoaşă (sau intr-un profil circular –

    forma pe care fizicienii susţin că o are universul), vei obţine o structură in

    formă de vartej care va reflecta toate cele 27 de litere ale alfabetului ebraic,

    dacă vei proiecta asupra ei o umbră din 27 de unghiuri diferite. Din păcate,

    cele mai multe surse evreieşti tradiţionale nu au auzit de acest lucru şi nu ii

    apreciază importanţa sau implicaţiile17.

    Această implicare a formelor geometriei sacre in crearea unei limbi

    arată că cel care a făcut acest lucru opera cu o conştiinţă mai presus de cea

    umană obişnuită, ca să nu-i spunem de-a dreptul divină. Putem obţine un

    indiciu referitor la cel care a creat limbajul divin şi religios examinand

    etimologia cuvantului Iuda, numele celui mai puternic dintre cele 12 triburi

    din Israel. Iuda era numele unui teritoriu ebraic şi se datorează celui de-al

    patrulea dintre fiii lui Iacov. Cuvantul englez Judah derivă din cel ebraic

    yehudhah (pronunţat ya-hu-dey), care seamănă izbitor cu Tahuti (pronunţat

    ta-hu-tey), zeul egiptean al magiei şi cunoaşterii. Dacă nu vi se pare o

    coincidenţă suficient de semnificativă, vă propun să examinăm etimologia

    17 Ebraica nu este singura limbă sacră care prezintă asemenea mistere. Aproape toate limbile

    primordiale sacre (greaca, arabica, sanscrita şi tibetana fac parte dintre ele) au caracteristici

    asemănătoare. De fapt, ele au fost derivate din aceeaşi limbă-mamă. Dar despre acest subiect vom

    discuta mai amănunţit mai tarziu.

    61

    cuvantului ebraic (hebrew). Acesta derivă din cuvantul ebraic ibhri, care

    inseamnă „cineva aflat dincolo de rau”. Dacă ebraicii s-au auto-definit ca

    locuind dincolo de rau, este probabil că se refereau la Nil. Acest lucru devine

    incă şi mai clar dacă ţinem seama de asemănarea dintre cuvantul ibhri şi

    „ibis”, forma animală in care este reprezentat de regulă Tahuti. Acest animal

    trăia intr-o populaţie numeroasă pe malul Nilului şi era considerat sacru de

    egipteni. Nimeni nu vana vreodată un ibis. Cuvantul englezesc ibis derivă din

    egipteanul hib, care are o rezonanţă comună cu englezescul hebrew. Chiar şi

    cuvantul ibex (o capră cu coarne lungi, curbate) derivă dintr-un dialect alpin

    şi inseamnă căţărător (la fel ca cei care se căţărau pe varful Marii Piramide).

    Labirintul etimologic de mai sus demonstrează că atat tradiţia teutonă

    cat şi cea ebraică derivă dintr-o sursă comună avandu-l in centru pe Tahuti.

    Etimologia ambelor cuvinte sugerează că Egiptul se afla in centrul tradiţiei

    culturale antice. Poporul aflat in acest centru cultural avea pielea intunecată la

    culoare. I s-au adăugat apoi triburile celtice, emigrate din Asia Centrală şi

    care au trăit in pace alături de egipteni sub conducerea inţeleaptă a aceluiaşi

    faraon. Ambele popoare au contribuit in egală măsură la moştenirea culturală

    egipteană, aşa cum o cunoaştem astăzi. Marea breşă in cultura şi civilizaţia

    egiptenilor care s-a produs in timpul lui Ramses II a fost provocată de Moise,

    care i-a condus pe ebraici dincolo de Marea Roşie. Din această perspectivă,

    poporul condus de Moise includea un amestec de rase, inclusiv celtice. Se ştie

    astăzi că in timpul perioadei respective, un celt pe nume Niul s-a insurat cu

    fiica faraonului, Scota. Descendenţii acestuia au numit ţara in care s-au

    stabilit Scoţia, in onoarea fiicei faraonului. Insulele scoţiene numite Hebride

    poartă in mod evident numele ebraicilor, la fel ca şi Hebron-ul, un oraş situat

    la sud de Ierusalim.

    Comparaţia numelor poate continua la infinit, dar credem că am

    stabilit cu toată claritatea că Egiptul a fost candva centrul lumii, in care s-au

    amestecat numeroase culturi şi din care au derivat un mare număr de tradiţii.

    Cercetătorul atent işi dă seama că atat religia creştină cat şi cea iudaică s-au

    născut din aceeaşi religie egipteană. Din păcate, majoritatea oamenilor nu-şi

    dau seama de acest lucru, căci religia egipteană a fost distorsionată sau

    interpretată greşit de istorici. Este imposibil să nu faci o apropiere intre Torah

    ebraică şi Tarotul egiptean sau Rota (n.n. Roata). Insuşi cuvantul rabbi derivă

    fonetic din Ra, regele-soare al egiptenilor.

    Nu am dorit in nici un caz să demonstrăm că evreii ar fi furat religia

    egiptenilor. Cuvantul hebe arată că ebraicii duceau cu ei sfantul potir al lui

    Melchisedec, cel puţin intr-un sens metaforic, dacă nu chiar fizic. In limba

    greacă, cuvantul hebe inseamnă tinereţe. In mitologia elenă, Hebe era zeiţa

    tinereţii şi purtătoarea cupei pentru zei. Metaforic vorbind, ea purta potirul

    Sfantului Graal sau al lui Melchisedec. Odată cu plecarea lui Moise (şi a

    potirului), egiptenii şi-au pierdut puterea, care s-a transferat la ebraici, cel

    puţin pană in timpul lui Solomon. Mişcarea corespunde unui plan celest, legat

    şi de mecanica orbitală a universului. Aşa cum viaţa se foloseşte de diferite

    artificii pentru a supravieţui şi a evolua, la fel procedează şi Tahuti, creatura

    arhetipală a vieţii, care işi manifestă mesajul prin cele mai variate canale. Se

    ştie despre el că a fost mesagerul zeilor şi un expert in comunicare. Un mediu

    diferit necesită o abordare diferită şi soluţii corespunzătoare.

    62

    Revenind la străvechiul manuscris al Cavalerilor Templieri, putem

    găsi aici o sincronicitate remarcabilă. Documentul se referă la Iisus, care se

    adresează teutonilor din legiunea romană. Iisus le spune direct acestora că ei

    sunt poporul pe care l-a ales. Extremiştii arieni din Germania s-au folosit de

    aceste cuvinte şi au făcut ce au vrut cu ele. Ei au pretins exact ce au pretins

    secole la rand evreii: că sunt poporul ales. Această referinţă atestă faptul că

    ambele tradiţii şi-au derivat puterea şi forţa din aceeaşi sursă: Tahuti. Din

    păcate, bunul simţ a fost ignorat şi situaţia s-a deteriorat intr-o conştiinţă

    polarizată. Este evident că prin interpretarea greşită a informaţiilor ezoterice

    s-a incercat de fapt manipularea umanităţii.

    Personal, am convingerea că studiul aprofundat al etimologiei va

    conduce mai devreme sau mai tarziu la revelarea originii comune a

    civilizaţiei. Un prim exemplu se referă la Ararat, muntele pe care a ajuns Noe

    cu legendara sa arcă. Aceasta este zona din care s-a născut intreaga umanitate.

    Este greu să nu observi similitudinea dintre cuvintele Ararat şi arian. Ştiinţa

    nu a stabilit niciodată că ar exista vreo diferenţă rasială intre evrei şi arieni.

    Singurele diferenţe intre cele două popoare sunt de natură culturală şi

    religioasă.

    Confuzia şi rivalitatea dintre diferitele grupuri de pe pămant işi trag

    sorgintea din legenda antică a Turnului din Babilon. Există o poveste care

    susţine că „Dumnezeu” a pedepsit umanitatea pentru că a incercat să ajungă

    pe culmea cunoaşterii, concept simbolizat şi de calota Marii Piramide. Era o

    epocă in care intreaga umanitate vorbea aceeaşi limbă, cunoscută sub numele

    de Vril. Această limbă a fost ulterior fragmentată in mai multe, ceea ce

    explică labirintul etimologic al diferitelor limbi de pe pămant. Povestea

    Turnului din Babilon nu este altceva decat un program injectat in reţeaua

    morfogenetică a pămantului pentru a genera divizarea umanităţii. Rivalitatea

    dintre evrei şi nazişti, care continuă să existe şi la ora actuală, este un

    exemplu in această direcţie.

    Ne vom ocupa in continuare de un om care deşi a trăit in mijlocul

    celor mai puternici oameni din cel de-al Treilea Reich, a făcut tot ce i-a stat in

    puteri pentru a vindeca rivalitatea dintre cele două popoare.
    About these ads

    Occasionally, some of your visitors may see an advertisement here.

    Tell me more | Dismiss this message
    Share this:

    Twitter
    Facebook3
    Press This
    Google
    Email
    LinkedIn

    Related

    Profunde inselari – cu Miceal LedwithIn „ADEVARUL ASCUNS INFORMAŢII INTERZISE”

    Soarele NegruIn „ADEVARUL ASCUNS INFORMAŢII INTERZISE”

    SECRETUL VATICANULUIIn „ADEVARUL ASCUNS INFORMAŢII INTERZISE”
    By cristytepes • Posted in ADEVARUL ASCUNS INFORMAŢII INTERZISE, AL 3 LEA RĂZBOI MONDIAL – AL 4 LEA REICH, ARHIVELE SECRETE, AVIZ IMPRUDENTILOR !, BIBLIA – CABBALA – ZOHAR -TORA – TALMUD – CORAN – VEDE …, BLOG REBLOG – FĂRĂ CATEGORIE, CIVILIZAȚII EXTRTERESTRE, CONSPIRAȚII SI TEORII ALE CONSPIRATIEI, CĂRȚI PDF DOWNLOAD RO, DIN SOMN TREZIȚI-VĂ, DIN TAINELE CUNOAȘTERII, DISTRUGATORII DE NEAMURI, HIPNOZA INLOCUIESTE REALITATEA, IN SPATELE CORTINEI, ISTORIA ALTFEL, ISTORIA MONDIALĂ A SOCIETATILOR SECRETE, MAEȘTRII ȘI ANTICRIȘTI, MISTERE, NOUA ORDINE MONDIALA-CIP-666, OCULTISM, RELIGIA ALTFEL, SECRETELE VATICANULUI, SECRETELE VATICANULUI – BIBLIA FALSIFICATA !, SECRETUL lui IUDA, SIMBOLISM, SOCIETATI SECRETE, TREZIREA CONȘTIINȚEI, ZIUA D-INAINTEA DEZVALUIRII • Editare
    Navigare articole
    Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793)
    Ce este Inima , Curajul si Creierul ?
    Lasă un răspuns
    Follow Blog via Email

    Click to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

    Join 3,012 other followers

    Categorii
    https://cristytepes.wordpress.com/2013/12/25/secretul-lui-iuda-2/

  31. Pingback: O foarte frumoasa lectie de istorie | Intre Zamolxe si Culianu

  32. Pingback: Din seria “zic si eu, nu dau cu parul” (1) | amarasteanul

  33. Pingback: … - Blogul lui Mihai Rapcea

  34. Buchter Emil says:

    Eu sunt curios de un singur lucru .De ce un evreu domnul FREEDMAN a lansat aceasta declaratie adevarata dar spusa de un evreu ascunde ceva .Ceva la facut sa ajunga la o declaratie asa de grava .Daca nu era evreu nu era nici o problema dar asa ceva este Tare m-as bucura daca cine ma lamureste cu aceasta enigma

    • Mihai says:

      Deoarece, oricat de curios sau suspect ar parea, printre jidani mai exista si oameni, care au inima, constiinta, oameni care nu se identifica cu crimele si minciuniile abjecte ale etniei din care provin … Mai putem enumera si alti jidani cu suflet cum ar fi Norman Finkelstein, Bobby Fisher – marele sahist campion mondial, Isaac Asimov, Noam Chomsky, samd …

  35. hans soke says:

    de ce nu folosesti litere mai mari? faci economie la cerneala?.

  36. Pingback: De ce au ajuns germanii să-i omoare pe evrei… Cine a declanşat şi la ce au folosit războaiele mondiale | anotimpuri

  37. Anonim says:

    articol de rahat

  38. ARTICOL DE ZILE MARI – DESCHIDETI MINTILE CELOR CE MAI AU CELULE CENUSII!

  39. Corina Stef says:

    Acest articol l-am mai citit dar mi se pare fabulos de cate ori dau de el. Felicitari Cristian pentru postarea lui, ADEVARUL (sub orice forma) trebuie sa fie prima preocupare a fiintei umane. Tot articolul este adevarat, jidanii khazari sar in sus de indignare , asa fac ei si Dumnezeul lor satanist. Personal, m-am intrebat de ce un singur neam se opune cu atat indarjire Lui D-zeu cel Adevarat, Binelui in lume, Iubirii, Prosperitatii si echilibrului pe bijuteria noastra de planeta. Singurul raspuns logic si de bun simt gasit dupa multe articole citite este: PENTRU CA ACEST NEAM MONGOLOID (TURCIC) ESTE RETARDAT DPDV AL SANATATII MINTATE SI IMPLICIT AL ADN-lui!!!! Dar si din educatie (Talmudul). Sa te lupti mereu pentru RAU, inseamna zero (0) constiinta si suflet, esti pur si simplu SATANIST!!! NU AI NICIUN D-zeu !! Dar cel mai mare rau (printre alte zeci) facut de astia il consider impiedicarea TUTUROR oamenilor de pe Pamant si A TUTUROR POPOARELOR, A UMANITATII, DE A TRECE LA O CONSTIINTA COMUNA, PLANETARA!!!!!! Sa fii mereu dezbinat, cu razboaie intre noi… Ura ca meserie pe pamant… caci este evident ca ura ei o aduc acum pe Pamant. Reamintesc celor care inca nu cred in conspiratiile jidanilor, ca saracia, deznationalizarea, lipsa de educatie ,sanatate, un trai mai bun, bani, FURTUL RESURSELOR, TOATE ATROCITATILE DE AZI etc… tot ce induram azi ca popor se datoreaza lor, jidanilor khazari, si aliatilor lor ,politicienilor tradatori si ( in specia) Israel si SUA. Si la nivel planetar la fel.Clasa politica din lume sunt tot ei, si au interes sa ne mentina asa. Varful de lance este desigur Vaticanul. Dar vina este tot a noastra, deoarece pana cand Constiinta pamantenilor nu se va mai inalta, ii vom suporta pe astia.Sunt si oameni treziti dar din pacate f. putini la nivel global. Ei (RAUL) pot fi aici doar daca aici este o Constiinta umana joasa, asa cum paduchii nu pot exista decat in mizerie si nu intr-un loc curat ca nivel de vibratie. Intelegeti? Nu sunt vorbe goale. Vom scapa de astia si tot raul lor doar daca un numar f. mare de oameni la nivel global se vor uni si vor spune odata NU RAULUI !!!!!!!! NOI SUNTEM OAMENI !!!!!!

  40. Mircea N. says:

    Acest articol l-am mai citit dar mi se pare fabulos de cate ori dau de el. Felicitari Cristian pentru postarea lui, ADEVARUL (sub orice forma) trebuie sa fie prima preocupare a fiintei umane. Tot articolul este adevarat, jidanii khazari sar in sus de indignare , asa fac ei si Dumnezeul lor satanist. Personal, m-am intrebat de ce un singur neam se opune cu atat indarjire Lui D-zeu cel Adevarat, Binelui in lume, Iubirii, Prosperitatii si echilibrului pe bijuteria noastra de planeta ?Singurul raspuns logic si de bun simt gasit dupa multe articole citite este: PENTRU CA ACEST NEAM MONGOLOID (TURCIC) ESTE RETARDAT DPDV AL SANATATII MINTATE SI IMPLICIT AL ADN-lui!!!! Dar si din educatie (Talmudul). Sa te lupti mereu pentru RAU, inseamna zero (0) constiinta si suflet, esti pur si simplu SATANIST!!! NU AI NICIUN D-zeu !! Dar cel mai mare rau (printre alte sute) facut de astia il consider impiedicarea TUTUROR oamenilor de pe Pamant si A TUTUROR POPOARELOR, A UMANITATII, DE A TRECE LA O CONSTIINTA COMUNA, PLANETARA!!!!!! Sa fii mereu dezbinat, cu razboaie intre noi… Ura ca meserie pe pamant… caci este evident ca ura ei o aduc acum pe Pamant. Reamintesc celor care inca nu cred in conspiratiile jidanilor, ca saracia, deznationalizarea, lipsa de educatie ,sanatate, un trai mai bun, bani, FURTUL RESURSELOR, TOATE ATROCITATILE DE AZI etc… tot ce induram azi ca popor se datoreaza lor, jidanilor khazari, si aliatilor lor ,politicienilor tradatori si ( in special) Israelului si SUA. Si la nivel planetar la fel.Clasa politica din lume sunt tot ei, si au interes sa ne mentina asa. Varful de lance este desigur Vaticanul. Dar vina este tot a noastra, deoarece pana cand Constiinta pamantenilor nu se va mai inalta, ii vom suporta pe astia.Sunt si oameni treziti dar din pacate f. putini la nivel global. EI pot fi aici doar daca aici este o Constiinta umana joasa, asa cum paduchii nu pot exista decat in mizerie si nu intr-un loc curat ca nivel de vibratie. Intelegeti? Nu sunt vorbe goale. Vom scapa de astia si tot raul lor doar daca un numar f. mare de oameni treziti la nivel global se vor uni si vor spune odata NU RAULUI !!!!!!!! NOI SUNTEM OAMENI !!!!!!

  41. Traiasca Basarabia says:

    Foarte tare articol, suntem intr-un singura smoala iudeo-crestina, pe cand noi trebuie sa ne scaldam in lumina daco-latina, mai mult decat atat, cand Dacia e leaganul latinitatii.
    Salve tuturor.
    Istoria a fost inventata de lenesii de greci, implementata de barabarii anglo-germani (ce oroare) si utilizata de evrei sarlatani.

  42. Cornel says:

    Indiferent ce a fost, e de neiertat pentru germani exterminarea la gramada a evreilor.
    Se stie ca in lagarele de concentrare au fost si multi copii.Sa judecam logic,copiii mici pot face asemenea marsavii care sunt descrise in articol?
    Daca securitatea romana a facut atatea blestematii,inseamna ca marea masa a romanilor trebuie bagata in aceeasi oala?

  43. Stelly Bush says:

    O problema grava este ura asta ,prin care ,propaganda nazista germana se face impotriva evreilor….pe internet ….ziar….tv…
    Deci natiunea evreiasca crede ca este poporul ales de dumnezeu.
    Natiunea germana crede ca este la fel …deci rasa aleasa de dumnezeu ,care a dominat mai demult lumea,acest lucru a incercat sa dovedeasca Hitler cu Heinrich Himmler prin rasa ariana germanica…..Defapt se numeste ;
    Germanische Glauben Gemeinschaft….
    Deci……….GGG………Evrei ataca prin biblie acesta credinta germanica….fiind o credinta satanica…..666…
    GGG……..Prezicerile din biblie se adeveresc incet incet…
    Asa se fac razboie in lume prin religie ….la unii le spui ….voi sunteti poporul ales….la alti le spui ….nu voi sunteti poporul germanic ales…
    La urma urmei sunt interesele bogatilor care produc arme si a industriei farmaceutice care au interese sa gaseasca prostime si sa isi vanda produsele de arme si medicamente….
    Lobiisti….Loby….a industriei armamentului si a industrie farmaceutice….
    Am calculat cate persoane …..in mare lucreaza in domeniu armamentului in germania lucreaza in prezent 3milioane de oamenii….
    Pe Terra ….deci pe tot pamantul socotit …..23 ….pana la 25 ….de milioane de oamenii lucreaza in industria armamentului….fara sa mai calculez si industria farmaceutica……Germania ….USA….Rusia….Franta…..Anglia….China….etc…
    Acuma ca voi credeti ca exista un popor arian ales de dumnezeu sa ne conduca!?
    Noi traim intr-o lume criminala.
    Cand unul rade altul plange….pe partea cealalta a planetei……

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.